Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea: ”Politicile PSD-ALDE au alungat copiii în străinătate. Am vorbit cu oamenii și mi-au transmis nemulțumirile lor”

O energie pozitivă și dorință de schimbare! Asta am simțit marți după-amiaza, după întâlnirile din Focșani cu cetățenii, cărora le-am prezentat lista de candidați ai Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

Oamenii sunt conștienți de importanța votului lor și cât de necesară este prezența lor la urne, pe 26 mai, în contextul în care actuala guvernare încearcă din răsputeri să împingă România tot mai departe de valorile și principiile europene.

Am discutat deopotrivă cu tineri, unii care abia au împlinit 18 ani și pentru care scrutinul pentru Parlamentul European este prima participare civică, dar și cu adulți care reclamă politicile PSD-ALDE care le-au alungat copiii în străinătate, dar care își doresc ca familiile să se reunească în România, cât mai curând, și nu peste granițe. Am întâlnit și focșăneni îngrijorați de schimbările aduse sistemului judiciar și care reclamau că legile au ajuns să fie făcute și interpretate pentru ”infractorii PSD” care ne conduc, după cum chiar oamenii au spus. Ei toți au dat de înțeles că România trebuie să fie în primul rând în Europa, și nu la ieșirea spre est, și pentru acest lucru votul lor va fi unul favorabil PNL.

Cu toții au fost extrem de deschiși cu noi, membrii PNL Vrancea, cu atât mai mult cu cât pe lista pentru Parlamentul European de la alegerile din 26 mai avem și doi reprezentanți din Focșani, pe consilierul municipal Ana Maria Dimitriu și pe consilierul județean Ciprian Epure, doi tineri care în aceste zile vor fi în mijlocul oamenilor pentru a prelua de la ei sugestii, critici dar și încurajări.

Vă mulțumesc pentru deschidere și pentru încrederea pe care ni le-ați arătat!

Deputat PNL Ion Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.