Ion Ștefan: ”Cum este posibil ca în județul cu cele mai mici pensii, mama pensionară a baronului PSD Oprișan să acumuleze averi de sute de mii de euro?”

Cu toții am aflat, în aceste zile, că președintele Consiliului Județean Vrancea, baronul PSD Marian Oprișan, și-a mărit parcul auto al familiei, după ce vrâncenii l-au surprins în trafic la volanul unui bolid de peste 100.000 euro.
Mai mult, într-o intervenție televizată, baronul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a spus că mașina de lux i-ar fi fost făcută cadou de mama sa, pensionară la Confecția, care ar fi strâns ban pe ban, pensie după pensie, pentru a-i alimenta pasiunea pentru motoare fiului iubit.

Declarația lui Oprișan cred că frizează absurdul și, în fapt, umilește orice pensionar din județul Vrancea, nu doar pe cei care pe vremea comunismului au lucrat la Confecția, și care, din ceea ce primesc de la statul român lună de lună abia își pot achita întreținerea, medicamentele și mai pot cumpăra cadouri simple nepoților sau să mai ofere câteva sute de lei, în cel mai fericit caz, ca ajutor financiar pentru copii. În niciun caz nu am auzit de alt pensionar modest care să cumpere mașini de lux!

Într-un județ în care pensia medie încasată de vrânceni este la limita de jos, în decembrie 2018 aceasta fiind de doar 974 lei, a spune fără nicio jenă că mama pensionară ți-a construit conacul de la km 25 și își poate permite să îți cumpere o mașină nouă, de sute de mii de euro, este o bătaie de joc la adresa fiecărui vrâncean care muncește cinstit!
Pentru a lămuri situația parvenitului baron PSD, solicit instituțiilor abilitate să cerceteze cu atenție averea, proprietățile și veniturile pe care președintele Consiliului Județean Vrancea, și familia lui, le deține.

De asemenea, îi cer lui Oprișan să dea dovadă de respect față de vrâncenii pe care clamează că îi iubește și pe care i-ar pune pe primul loc, să își facă publice, la vedere și transparente, declarația de avere și cea de interese. Menționez că, în prezent, aceste documente sunt anonimizate, adică un simplu vrâncean ”iubit” de către Oprișan, care accesează site-ul cjvrancea.ro, nu poate vedea cât câștigă șeful CJ Vrancea și ce conturi are.

Nu îi cer nimic mai mult decât să respecte legea, să renunțe la înflorituri și baliverne pe care nu le mai crede nimeni și să încerce, măcar acum, la vârsta la care a ajuns, să se poarte ca un social democrat ce este și să renunțe la opulență, sfidare, extravaganțe și să trăiască decent, așa cum vrâncenii o fac!

Deputat PNL Ion Ștefan

2 Responses to Ion Ștefan: ”Cum este posibil ca în județul cu cele mai mici pensii, mama pensionară a baronului PSD Oprișan să acumuleze averi de sute de mii de euro?”

 1. ##REZIST ++ 10/04/2019 at 22:14

  DL. DEPUTAT STEFA .
  ACEST OM NU ARE NICI O RUSINE FATA DE LOCUITORI JUDETULUI VRANCEA CIT DESPRE PENSIONARI NICI SA NU AUDA ,EU CEL CARE SCRIE ACUM CA PENSIONAR CUNOSC FOARTE BINE ACEST SPECIMEN .

  REFERI TOR LA MASINA TOTUL E TRCUT PE MAMASA SI DACA SUNTETI CURIOS INTREBATIL PE CE NUME ESTE CUMPARAT DE LA BJATM VRANCEA TOT FIERU CARE SA CONSTRUIT GARDU LA KM 25 DE 500 ML FACTURA E PE MAMASA CA PAZNIC LA CONFECTIA .RIDE DE POPULATIE VENITI SI VEDETI DRUMUL JUDETEAN DIN COM.URECHESTI E CA DUPA RAZBOI ASTA DIN CAUZA CA PRIMARUL BRATOSIN E LIBERAL PAI TV. PORTOFEL AI AVUT IN ACEASTA COMUNA 3 PRIMARI PSD NU AU FACUT NIMIC AU FURAT TOT SI AU SPRA EVALUAT PODURI SI FINTINI ,VINO ACUM SA VEZI C E A FACUT PRIMARU LIBERAL DE O SAL ALEGEM PRIMAR TOATA VIATA .

  RAZBOI ORI EL LE TOARNA PE CELE 2 LA MAMASA LA PETRSTI SI TOT A LUI ….. LA KM 25 UNDE IN 2020 O SAI VINA ELECOPTERU .

  PENSIONARI DIN VRANCEA NU MAI VOTATI CRAVATA ROSIE LA GRUMAZ .

  Răspunde
 2. TROPADUS. 12/04/2019 at 15:59

  dl deputat doriti sa facem un comentariu real despre firma SEVANSTAR FOCSANI ,DACA DA INCEPEM CU LUMINITA DOBRESCU SI TERMINAM DISCUTIA CU ULTIMUL DEZIDENT TV.BAZON .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.