Ion Ștefan către PSD-iști: ”Opriți-vă din furat!” Senatorul Cătălin Toma atrage atenția cu privire la manevrele PSD cu Legea salarizării

Vineri, 27 octombrie, senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan au susținut o conferință de presă, abordând subiecte la ordinea zilei. Senatorul Toma s-a referit la proiectul PNL prin care se dorește revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, dar și la Legea salarizării care ”numai unitară nu este, angajații urmând a fi discriminați. În plus, conform actualelor prevederi, de la 1 ianuarie salariile nete vor scădea prin trecerea contribuțiilor în sarcina angajaților”, a avertizat Cătălin Toma.

După conferință, deputatul Ion Ștefan a postat pe Facebook o serie de aspecte referitoare la modul în care PSD cheltuie banul public în Focșani.

Am discutat despre legile justiției, legea salarizării, despre parcursul legislativ al propunerii de acordare a celui de-al 13-lea si al 14-lea salariu, despre reducerea comisionului bancar pentru transfer de valuta, dar si despre criza lemnului de foc generata de interesele guvernantilor PSD-ALDE, care transforma aprovizionarea gospodariilor pentru iarna intr-o adevarata problema sociala.

Propunerea legislativa initiata de PNL care vizeaza posibilitatea acordarii celui de-al 13-lea si al 14-lea salariu pentru angajatii din mediul privat, salariati ai firmelor private care inregistreaza profit, a primit un al treilea aviz pozitiv, de data aceasta de la Consiliul Legislativ al Romaniei.

În ceea ce priveste criza lemnelor de foc, situatia care se regaseste acum in comuna Câmpuri, acolo unde satenii nu gasesc lemne de foc pentru iarna, risca sa se acutizeze. Guvernul a actionat in mod mincinos, acceptand o HG a doamnei ministru Doina Pana prin care s-au blocat de la exploatare 3,5 milioane metri cubi de lemn, ceea ce a dus la dublarea pretului lemnului de foc pentru populatie. Actiunea Guvernului PSD este una perversa pentru ca romanii nu pot renunta la incalzirea locuintelor, iar majorarea pretului duce la o incasare de TVA mai mare, deci bani mai multi in contul statului si mai putini in buzunarul omului.

Nu in ultimul rand, am facut o serie de precizari cu privire la modul in care administratia PSD din Focsani intelege sa risipeasca banul public, prin alocarea fara cap a unor sume fabuloase pentru proiecte care nu sunt vitale pentru oras!

Nu pot fi de acord cu alocarea a 1,5 miliarde lei vechi pentru refacerea unui SF pentru Reabilitarea Parcului Nicolae Balcescu, document care a mai fost platit acum 2-3 ani, iar acum se incearca un copy-paste si o schimbare de data.

Nu mi se pare normala nici alocarea a 300 milioane lei pentru realizarea unui camin care sa adaposteasca un apometru de 80 milioane lei, cand cu totii stim ca un apometru nu poate costa mai mult de 5 milioane lei vechi!

Majoritatea PSD a mai votat si o suma pe care o consider deplasata, de 4 milioane lei vechi, pentru a taia un pom fructifer din oras!

Mai mult, pesedistii vor sa cumpere carute vieneze, cu leduri, a 300 milioane lei vechi fiecare, investitie pe care eu unul nu o inteleg!

Am ramas stupefiat de dezmatul financiar de la Focsani!

Au avut un excedent financiar la Focsani de 320 miliarde lei vechi, bani cu care puteau, de exemplu, sa anvelopeze niste blocuri, nu sa monteze un apometru intr-un camin de 400 milioane lei.

Va spun atat, pesedistilor: opriti-va din furat, cetatenii nu va mai suporta! Conducerea politica din Vrancea si Focsani trebuie sa isi asume aceste nazdravanii! Opriti dezmatul pe bani publici si explicati de ce dati acesti bani, domnilor Cristi Misaila si Marian Oprisan! Aveti guvernare, aveti majoritate in Parlament, la Consiliul Judetean si Local, generati dezvoltare pentru acest oras, nu mai fortati oamenii sa paraseasca Focsaniul! Conducerea politica a judetului este vinovata de ce s-a intamplat in ultimii 27 de ani, nefiind in stare sa faca ceva pentru Focsani!

Preluare de pe contul de Facebook al deputatului PNL Ion Ștefan

One Response to Ion Ștefan către PSD-iști: ”Opriți-vă din furat!” Senatorul Cătălin Toma atrage atenția cu privire la manevrele PSD cu Legea salarizării

  1. Mahnit 03/11/2017 at 06:58

    Mi-aș dori domnilor sa mergeți în localitatea Răchitosu, comuna garoafa sa vedeți dacă 205 de la e85 pana la Ciuslea inclusiv dincolo de biserica din sat. Nu vreți sa vedeți cum arata o comuna în grad de calamitate de mare risc mergeți la doaga și strajescu. Va pasa de aceasta parte de lume mergeți în prundu Răchitosu lui și faceți anchete a cui este cariera de excavator piatră. Va promit ca o sa aveți ce în estival și scrie. Primarul de la campuri e pui pe lângă asta de la garoafa care a condamnat satele Răchitosu, Ciuslea, doaga, strajescu la limita distrugerii sociale. Va așteptam la noi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE