Ion Caramitru şi… limitele aşteptării. Conferinţă la Ateneul Pastia

Directia pentru Cultura si Patrimoniu National, Ateneul Popular Focsani si Uniunea Scriitorilor din Romania va invita la o noua Conferinta publica ATHENAEUM, luni 18 februarie la ora sase seara negresit. De acesta data, protagonist va fi actorul de teatru si film ION CARAMITRU. Director General al Teatrului National “I.L. Caragiale” Bucuresti, Presedinte al UNITER, fost Ministru al Culturii, autor de spectacole, un mare indragostit si rostitor de poezie romaneasca, Maestrul reprezinta negresit un pilon al culturii romane.

Conferinta Caramitru Ateneul Pastia

Expunerea are la bază conferinţa susţinută, în 1992, în Camera Comunelor din Londra şi a fost gândită pentru a exprima respectul şi recunoştinţa familiilor celor căzuţi în Revoluţie şi revoluţionarilor.
“Am scris şi am vorbit despre România şi istoria ei recentă şi despre proiectele mele. De curând, în cadrul conferinţelor organizate de Teatrul Naţional Bucureşti, mi-am intitulat conferinţa Limitele aşteptării (When do We Want It? Now!) şi mi-am dat seama că ce spuneam în 1992 este, din păcate, încă relevant”, declara Ion Caramitru in mai 2011.

Credem ca va fi un eveniment ce nu va putea fi ratat de iubitorii de “fapte de cultura”. Intrarea la conferinta, ca de obicei, este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.