Inundațiile de pe E 85, dar și de pe drumurile județene, în atenția senatorului Cătălin Toma

Senatorul Cătălin Toma (PNL) a anunțat că va cere Guvernului să ia măsuri urgente pentru a se evita, pe viitor, inundarea drumului european 85, în punctele cu probleme de pe raza județului Vrancea. Iată postarea senatorului liberal pe Facebook:

”În ultimele zile au fost inundate mai multe porțiuni din Drumul European 85 (E 85), pe raza județului Vrancea. Aproape în fiecare an, în anumite zone ale drumului european se produc inundații, însă nu se iau măsuri pentru demararea unor proiecte care să ofere siguranță participanților la trafic. Ministerul Transporturilor și, până la urmă, întreg Guvernul României, chiar nu este în stare să rezolve tehnic problema porțiunilor pline de apă după fiecare furtună? Înțeleg că autostrăzi nu sunt capabili să facă, dar nici măcar niște pasarele în zonele cu probleme?

La Domnești, Urechești, Tâmboești, Popești și Dumbrăveni apele acoperă des drumul național și chiar blochează uneori traficul rutier. Săptămâna viitoare, în Senat, voi transmite o întrebare oficială Guvernului, pe tema aceasta, pentru a veni în sprijinul comunităților locale din localitățile de mai sus, dar și a celor din Jitia, Chiojdeni, Vintileasca, Tulnici, Nistorești, Paltin, Năruja etc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.