Inspectorul școlar adjunct Aurel Șelaru, acuzat că nu știe gramatică…

Una din cititoarele Vrancea Media ne-a reclamat faptul că un ziar local i-a blocat accesul la comentarii pentru că și-a permis să-l critice pe Aurel Șelaru, inspector școlar adjunct. Acesta ar fi comis o eroare gramaticală gravă la o postare pe FB, scriind ”delu sari”, în loc de variantele corecte ”Dealul Sării”/ ”Dealu’ Sării”.

M-a amuzat că mi-au fost șters comentariile și am fost blocată invocându-se un motiv denumit: ‘sănătate‘ 🙂 De fapt, poate au dreptate… Gafele gramaticale reproșate ministrului Educației și celor numiți de el prin inspectorate le afectează sănătatea. Pentru că se supără când sunt criticați, nu-i așa? Sau poate mi-au urat SĂNĂTATE și nu mi-am dat eu seama :)))”, ne-a precizat Claudia M., amuzându-se de situație.

One Response to Inspectorul școlar adjunct Aurel Șelaru, acuzat că nu știe gramatică…

  1. ana 25/10/2017 at 09:14

    Pe cît e de prost, pe atît de periculos e. Aveți răbdare, domnilor profesori, nici nu știți pe cine aveți la conducere. Cum credeți că a putut ajunge acolo ? Un turnă….,feriți-vă cît puteți, omul însemnat e periculos rău de tot.Ce-mi pare mie rău, din cîți profesori sunt la Unirea, Cuza și altele din Focșani, ați pus un profesor de sport de la Bordești care e vai de mama lui. Cînd era fecior la tata nici curent electric nu avea.Un sărăntoc periculos !!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE