Infotrafic Vrancea: Citeşte să afli situaţia drumurilor blocate din judeţ la orele 14.00!

In Vrancea se circula foarte greu pe multe drumuri nationale si judetene

Având în vedere faptul că judeţul Vrancea se află sub incidenţa Codului Galben, Instituţia Prefectului informează că, potrivit raportului operativ primit astăzi la orele 14.00 la nivelul judeţului nostru, stratul de zăpadă a atins 25 cm în localitatea Vintileasca. Va ninge în continuare în tot judeţul viscolind îndeosebi în zona de câmp. Circulaţia pe drumurile publice se desfăşoară în condiţii de iarnă cu mai mare dificultate pe DJ 202 E în dreptul localităţii Voetin şi DJ 202F în dreptul localităţii Băleşti.

Totodată DN 23 B Măicăneşti – Ciorăşti rămâne în continuare închis din cauza viscolului, iar pe DN2N între localităţile Bogza şi Caiata se circula pe un singur fir. Pe acest tronson de drum 6 autoturisme au fost deszăpezite, iar drumarii continuă să acţioneze pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, intervenţia fiind îngreunată din cauza viscolului. Atât pe drumurile naţionale cât şi pe cele judeţene se acţionează cu 50 de utilaje pentru deszăpezire şi împrăştiere antiderapant.

„Cer administratorilor de drumuri naţionale să asigure în mod permanent utilajele necesare intervenţiilor pe drumurile publice, iar furnizorilor de utilităţi pentru populaţie să intervină prompt în cazul unor eventuale avarii. Am cerut încă de ieri ca protocoalele încheiate privind transportul persoane care necesită dializă, persoane fără adăpost să fie funcţionale şi să nu fie doar pe hârtie. Recomand în acelaşi timp participanţilor la trafic să adapteze viteza la condiţiile de iarnă şi să evite pe cât posibi tronsoanele de drum care ridică probleme deosebite”, a declarat prefectul judeţului, Ion Oprea.

Comunicat primit de la Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.