INFOPOL Vrancea: Un tânăr din Vintileasca a intrat cu BMW-ul în altă mașină și a fugit de la locul accidentului

La data de 6 iunie a.c., ora 13.00, B. Tudora, de 70 ani, din comuna Răcoasa, dispărută de la domiciliu la data de 05.06.2014, a fost depistată pe raza comunei Garoafa şi a fost internată la Secţia Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Focşani. Rudele femeii au fost informate cu privire la măsura luată.

Evenimente rutiere

La data de 6 iunie a.c., ora 15.00, poliţiştii din Vulturu l-au depistat pe F. Iordache, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

La data de 6 iunie a.c., ora 17.20, în comuna Mera, D. Dorinel, de 34 ani, din comuna Reghiu, în timp ce conducea o autoutilitara, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea menevrei de mers cu spatele şi a acroşat-o pe A. Viorica, de 86 ani, din municipiul Galaţi şi care a traversat strada fără să se asigure. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La data de 6 iunie a.c., ora 22.00, în comuna Păuneşti, poliţiştii l-au depistat pe I. Gheorghe, de 67 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 7 iunie a.c., ora 14.45, pe DJ 119 C, în comuna Rugineşti, F. Iordache, de 67 ani, din localitate, în timp ce conducea un atelaj hipo, din cauza neatenţie şi a stării de ebrietate, a pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu parapetul metalic de pe podul ce traversează râul Domoşiţa. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului şi rănirea uşoară a pasagerei F. Valerica, de 62 ani.

La data de 8 iunie a.c., ora 01.10, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe str. Dinicu Golescu, pe I. Paul Costinel, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 8 iunie a.c., ora 06.30, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe B-dul Bucureşti pe C. Emil, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 8 iunie a.c., ora 00.30, poliţiştii din Năneşti l-au depistat pe raza comunei Băleşti, pe V. Vasile, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 8 iunie a.c., ora 03.10, poliţiştii din Milcovul l-au depistat pe C. Veronel Costel, de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped sub influenţa băuturilor alcoolice (0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 8 iunie a.c., ora 02.50, poliţiştii din Adjud l-au depistat pe str. Siret pe T. Răzvan Dragoş, de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 8 iunie a.c., ora 02.00, poliţiştii din Vintileasca au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism marca BMW a fost implicat într-o tamponare pe raza comunei, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. La scurt timp, poliţiştii au identificat conducătorul auto, G. Mirel, de 22 ani, din localitate şi deoarece acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la Spitalul Dumbrăveni, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilrii alcoolemiei.

La data de 8 iunie a.c., ora 13.40, pe str. Mihail Kogălniceanu din comuna Gugeşti, Ş. Claudiu Marius, de 17 ani, din comuna Dumbrăveni, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără ca acesta să fie înmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

La data de 8 iunie a.c., ora 18.15, pe DN 2 – E85, la Km 223 + 680 m, M. Ioan, de 72 ani, din municipiul Galaţi, in timp ce conducea un autoturism, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de o bicicleta condusa regulamentar in faţa sa de A. Petru, de 59 ani, din localitate, a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, care a fost aruncat in şanţul din partea  dreaptă a sensului de mers.

Radare
DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Boloteşti; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.