INFOPOL Vrancea: Un bărbat a rămas fără patru degete în timp ce repara un utilaj la serviciu

Evenimente rutiere

La data de 29.10.2013, ora 15.15, pe Str. Calea Odobeşti din comuna Câmpineanca, V. Laviniu Ovidiu, de 42 ani, din municipiul Focşani, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul marca Opel fără a avea asupra sa documentele personale şi ale autoturismului. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că la data constatării contravenţiei, acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Accident de muncă

La data de 12.11.2013, ora 21.30, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi despre faptul că la o societate comerciala din localitate a avut loc un accident de munca, în urma căruia un angajat al societăţii a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon din mun. Focşani.
În urma primelor verificărilor efectuate a rezultat faptul că V. Costel, de 57 ani, din municipiul Focşani, lucra la o masina de imbinat sipca şi în timp ce încerca să remedieze o defectiune, a atins involuntar un limitator, declansand fierastraul circular, parte componenta a utilajului, care i-a sectionat 4 degete de la mana dreapta.

Decese cercetate de poliţişti

La data de 12.11.2013, poliţiştii din Pufeşti au fost sesizaţi despre faptul că S. Olimpia, de 60 ani, din municipiul Bucureşti s-a spânzurat de uşa de la camera unde locuia împreună cu părinţii.
Cadavrul a fost depus la SJML Vrancea pentru efectuarea necropsiei.

La data de 12.11.2013, ora 11.30, poliţiştii din Vulturu au fost sesizaţi despre faptul că E. Maricel, de 63 ani, din localitate, în timp ce se afla la arat cu un tractor în extravilanul satului Hânguleşti, a decedat pe câmp. Cadavrul care nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost depus la SJML Vrancea pentru efectuarea necropsiei.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere evenimentului.

Act sexual cu un minor

La data de 12.11.2013, poliţiştii din Garoafa au fost sesizaţi despre faptul că minora F. C. S., de 14 ani, din localitate, aflată în situaţie de abandon şcolar, locuieşte de mai mult timp la domiciliul lui O. Iulian Florin, de 41 ani, din aceeaşi localitate, şi în perioada septembrie-noiembrie, a întreţinut cu acesta relaţii sexuale.
În urma primelor cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în perioada septembrie-noiembrie bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu minora.
Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu minor.

 

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.