INFOPOL Vrancea: Un bărbat din Dumbrăveni a lovit o minoră cu un Land Rover şi apoi a fugit de la locul faptei

La data de 23.12.2013, ora 17.30, pe DJ 205B în comuna Gugeşti, conducătorul unui autovehicul a cărui marcă nu a fost încă stabilită (la ora producerii accidentului), a acroşat-o şi a accidentat-o grav pe minora C. Ana-Maria, de 15 ani, din oraşul Tg. Ocna, judeţul Bacău, care se deplasa pe partea stângă a drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţişti, în jurul orei 21.30 conducătorul auto a fost identificat în persoana lui A. Dumitru, de 53 ani, din comuna Dumbrăveni, care a condus auto marca Land Rover. Acesta a fost găsit la domiciliu şi fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 23.12.2013, ora 12.10, pe str. Republicii din municipiul Focşani, M. Lică, de 42 ani, din municipiul Rm. Sărat, judeţul Buzău, a fost depistat în timp ce conducea auto Lancia care avea montate plăcuţe de înmatriculare false.

Agresiune cercetată de poliţişti

La data de 23.12.2013, ora 07.00, poliţiştii din Obrejiţa au fost sesizaţi despre faptul că Ş. Luca, de 57 ani, din localitate, a fost lovit cu un obiect dur în zona capului de către concubina sa H. Tutuţa, de 52 ani. Victima a fost internată la Spitalul de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon” Focşani, iar în funcţie de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale.

Nerespectarea regimului materialelor explozive.

La data de 23.12.2013, ora 14.30, poliţiştii din Adjud au depistat-o pe P. Natalia, de 48 ani, din localitate, care oferea spre vânzare articole pirotehnice cat. a II-a, fără a deţine autorizaţie de efectuare a operaţiunilor cu astfel de obiecte. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului materialelor explozive.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 23.12.2013, ora 20.30, poliţiştii din Coteşti au fost sesizaţi despre faptul că D. Marian, de 45 ani, din localitate, a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale. Acesta manifesta în mod frecvent crize de epilepsie. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Dumbrăveni- Obrejiţa; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Boţârlău; Vulturu;
DN 2D: Boloteşti; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri; Straoane;

Informații primite de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.