INFOPOL Vrancea: Șofer prins în trafic cu o mașină furată

Evenimente rutiere

La data de 13.11.2013, ora 21.30, poliţiştii din Păuneşti l-au depistat pe S. George, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Porsche înmatriculat în Italia. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul este furat, motiv pentru care a fost indisponibilizat.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii SIC Vrancea în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Mandat executat de poliţişti

La data de 13.11.2013, ora 12.00, poliţiştii din Moviliţa l-au depistat pe P. Ştefan, de 58 ani, din localitate, pe numele căruia exista emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, violare de domiciliu, lovire şi furt calificat.

Acesta, în noaptea de 29/30.06,2013 a sustras mai multe bunuri in valoare de 1000 de lei din imobilul lui M. M., din localitate, dupa care a patruns fără drept în imobilul lui M. E din localitate, lovind-o şi amenintând-o.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focşani în vederea executării pedepsei.

Suspect de vătămare corporală reţinut

La data de 13.11.2013, poliţiştii focşăneni l-au identificat pe principalul suspect al agresiunii săvârşite pe raza localităţii la data de 05.11.2013 a cărei victimă a fost L. Iuliana. Astfel, la data de 05.11.2013, G. Gabriel, de 37 ani din localitate, în urma unui conflict spontan si al consumului de alcool a agresat-o pe partea vătămată. Suspectul a fost reţinut în municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara.
Acesta era cercetat în stare de reţinere urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.