INFOPOL Vrancea: Poliţiştii vrânceni au depistat în trafic conducători auto fără permis de conducere

Evenimente rutiere

La data de 23 octombrie a. c., orele 10.22, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani, poliţiştii au depistat-o pe P. Oana, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Opel având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 20.10.2012.

Tot la data de 23 octombrie a.c., orele 10.30, poliţiştii focşăneni l-au mai depistat pe str. Mare a Unirii şi pe N. Iulian Robert, de 21 ani, din comuna Dumitreşti, în timp ce conducea autoturismul marca Opel având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 20.10.2012.

Cele doua autoturisme au fost indisponibilizate, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale.

La data de 23 octombrie a. c., orele 11.43, pe DN 2L, în afara oraşului Panciu, D. Costică, de 53 ani, din comuna Vidra, a fost depistat în timp ce conducea autoutilitara marca VW, fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii au mai stabilit faptul că autotutilitara i-a fost încredinţată spre conducere de U. Ştefan, de 58 ani, din comuna Cosmeşti, pasager în autovehicul. În cauza a fost întocmit dosar penal.

La data de 24.10.2012, orele 06.57, pe DJ 204 D, km. 4+250 m, în afara localităţii Vânători, D. Fănel-Mihăiţă, de 42 ani, din com. Dumbrăveni, în timp ce conducea autoturismul Dacia, nu a păstrat o distanţă corsepunzătoare în mers faţă de atelajul hipo, condus de C. Ionel, de 53 ani, din com. Suraia, intrând în coliziune faţă – spate cu acesta.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului.

RADARE 25.10.2012

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.