INFOPOL Vrancea: O femeie însărcinată în nouă luni a pierdut sarcina dupa un accident rutier

La data de 07.11.2013, ora 00.20, pe DN 2 E 85, în municipiul Adjud, C. Florentina, de 34 ani, din comuna Gura Caliţei, a fost surprinsă şi accidentată grav de un autoturism condus de B. Daniel, de 31 ani, din municipiul Suceava, judeţul Suceava. După comiterea accidentului conducătorul autoturismunlui a părăsit locul evenimantului, fiind identificat ulterior de poliţişti. Femeia se afla pe marginea drumului în momentul în care a fost acroșată de oglinda autoturismului suceveanului.

Transportata la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani cu ruptură de splină si alte rani, femeii i s-a făcut si operația de cezariană, constatandu-se ca fetița din pantec, cu o greutate de 2,6 kg, nu mai traia. Urmează să se stabileasca dacă copilul a murit în urma accidentului sau din alte cauze.  Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului.

La data de 07.11.2013, ora 14.30, pe DN 2 E 85, în municipiul Focşani, C. Petruş, de 34 ani, din comuna Goleşti, în timp ce conducea un autoturism l-a surprins şi l-a accidentat uşor pe A. Alexandru Florin, de 18 ani, din aceeaşi localitate, care se afla pe marginea carosabilului în calitate de pieton. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului.

La data de 07.11.2013, ora 16.30, poliţiştii focşăneni au depistat-o pe B. Maria Marinela, de 17 ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea pe str. Războieni, mopedul marca Aprilia, fără ca acesta să fie înregistrat şi fără să posede permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 07.11.2013, ora 21.40, poliţiştii din Pufeşti l-au depistat pe B. Aurel, de 29 ani, din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 29.10.2013. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Informații primite de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.