INFOPOL Vrancea: O femeie din Broşteni a fost accidentată uşor de o autoutilitară

Evenimente rutiere

La data de 03.06.2013, ora 11.10, poliţiştii din Valea Sarii l-au depistat în trafic pe R. Vasile, de 24 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un moped fara a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 03.06.2013, or 14.30, în comuna Broşteni, C. Vasilică, de 23 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea autoutilitara, din cauza neatenţiei a acroşat-o şi a accidentat-o uşor pe B. Valerica-Monica, de 40 ani, din comuna Broşteni. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

La data de 03.06.2013, poliţiştii din Tulnici l-au depistat pe V. Dorel, de 47 ani, care conducea pe raza localităţii un autoturism, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 03.06.2013, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe R. Cristian, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a păoseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de poliţişti

La data de 03.06.2013 poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi despre faptul că P. Florin, din localitate, despre faptul că în dimineaţa zilei de 02.06.2013, a fost lovit cu pumnii de catre B. Cătălin Andrei, de 20 ani şi F. Irinel, de 23 ani, ambii din comuna Rugineşti, cauzându-i o contuzie la umărul stâng şi plăgi escoriate. Agresiunea a avut loc pe str. Republicii din municipiul Adjud ca urmare a unui conflict spontan. Cercetările sunt continuate, iar în funcţie de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 03.06.2013, ora 13.03 poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi despre faptul că B. Adrian, de 33 ani, din comuna Bucu, sat Bucu, judeţul Ialomiţa, a fost găsit spânzurat la domiciliul părinţilor. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea in vederea efectuarii necropsiei.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE