INFOPOL Vrancea: Minora dispărută din Centrul de Plasament Căsuţa, depistată de poliţişti

Politie-IPJ-masini-comunicate

La data de 5 iunie a.c., poliţiştii SIF Vrancea au documentat activitatea infracţională a lui B. Silvica, de 33 ani, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din comuna Homocea, în cursul anului 2014, nu a înregistrat în evidenţa contabilă toate veniturile obţinute. În urma activităţii ilicite s-a urmarit sustrăgerea de la plata obligaţiilor fiscale, prejudiciul fiind de 212.993 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Mandate executate de poliţişti

La data 5 iunie a.c., ora 15.00 poliţiştii focşăneni i-au depistat pe C. Petrică, de 44 ani, din localitate şi pe G. Benone, de 42 ani, din comuna Suraia, care deţineau mandate de executare a pedepsei privative de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cei doi au fost depuşi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani, în vederea executării pedepselor.

Minoră dispărută depistată de poliţişti

La data de 5 iunie a.c., ora 18.30, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul că minora H. A. N., de 12 ani, beneficiară a Centrului de Plasament Căsuţa, a plecat de la orele de curs şi nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, acesta a fost identificată pe raza comunei Bogdăneşti, judeţul Bacău, la o mătuşă.

Agresiune cercetată de poliţişti

La data de 5 iunie a.c., ora 14.00, poliţiştii din Dumitreşti au fost sesizaţi despre faptul că D. Victor, de 73 ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni comisă de fratele său, D. Petrică, de 69 ani, din municipiul Bucureşti. În urma primelor verificări poliţiştii au stabilit faptul că fapta a avut loc la casa părintească, pe fondul unor discuţii în contradictoriu privind dezbaterea succesiunii terenurilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Radare DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Informaţii primite de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.