INFOPOL Vrancea: Fostul ofiţer Mitică Zaharia a murit după o operaţie

Miercuri, la ora 14.10, în oraşul Panciu, R. Florin, de 42 ani, din comuna Jitia, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenţiei a acroşat-o şi a accidentat-o uşor pe P. Maria, de 81 ani, din localitate. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 30.10.2013, ora 10.30, în afara comunei Coteşti, P. Marius Iulian, de 24 ani, din comuna Ţifeşti, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat în timp ce încerca să efectueze manevra de mers înapoi, acroşând-o şi accidentând-o grav pe R. Mărioara, de 85 ani, din localitate. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 30.10.2013, poliţiştii din Vulturu l-au depistat pe T. Viorică, de 58 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat). Totodată poliţiştii au mai stabilit faptul că remorca tractată de autoturism era neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Accident de muncă

La data de 30.10.2013, ora 13.00, M. Claudiu, din comuna Goleşti, a sesizat faptul că în curtea locuinţei sale s-a electrocutat o persoană. În urma primelor verificărilor poliţiştii s-a stabilit faptul S. Marian, de 63 ani, din municipiul Focşani, în urma înţelegerii cu proprietarul imobilului a intenţionat să foreze un puţ de apă cu un autoutilaj pe care l-a poziţionat sub o linie aeriană de înaltă tensiune. În momentul în care bărbatul a acţionat un braţ al utilajului pe care l-a adus în poziţie verticală, acesta a făcut contact cu liniile electrice, provocând decesul victimei. Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 30.10.2013, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că în jurul orelor 05.25, a decedat Z. Mitică, în vârstă de 61 ani, din oraşul Odobeşti, la scurt timp după o intervenţie chirurgicală. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul a fost internat la data de 29.10.2013, în jurul orelor 10.00 acuzând dureri abdominale. Cadavrul a fost depus la SJML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Informatii primite de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.