INFOPOL Vrancea: Femeie accidentată mortal de o locomotivă, la Mărăşeşti

Accident de muncă

La data de 7 noiembrie a.c., orele 11.00, I. George, de 43 ani, din municipiul Focşani, administrator al unei societăţi comerciale, în timp ce încerca să manipuleze un utilaj industrial, din neatenţie şi-a prins piciorul drept sub acesta, strivindu-şi gamba.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Evenimente rutiere

La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii l-au depistat pe D. Ionel, de 53 ani, din municipiul Focşani , în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 noiembrie a.c., orele 00.10, poliţiştii l-au depistat pe K. Valentin-Viorel, de 21 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare atribuite unui alt autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a intrat intr-un gard de pe raza satului Bătineşti, din comuna Pufeşti. Cu ocazia cercetărilor a fost identificat conducătorul auto T. Laurenţiu, de 26 ani, din municipiul Brăila, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducea fără permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoană dispărută

La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că P. Zîna, de 42 ani,din comuna Păuneşti, s-a rătăcit în pădurea din punctul Caregna-Păuneşti. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul zilei persoana dispărută, împreună cu concubinul său şi alte două persoane de sex bărbătesc au plecat în pădure să culeagă ciuperci.

La un moment dat victima care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a îndepărtat de grup, fapt sesizat la aproximativ 30 minute de ceilalţi, care au căutat-o, însă fără vreun rezultat.
În urma căutărilor efectuate de către poliţişti spijiniţi de către membrii comunităţii, persoana dispărută a fost găsită.

Accident pe cale ferată

La data de 8 noiembrie a.c., orele 02.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tranporturi Mărăşeşti au sesizat că locomotiva trenului care circula pe ruta Suceava-București a surprins și a accidentat mortal o persoană de sex feminin.

Din declarația mecanicului de locomotivă a reieşit faptul că accidentul s-a produs din neatenția victimei care a traversat calea ferată fără să se asigure în prealabil. Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, victima nu a putut fi identificată.

Cadavrul cu identitate necunoscută a fost transportat la morga SML în vederea efectuării necropsiei . Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Suspecţi depistaţi în flagrant

La data de 7 noiembrie a.c., ora 14.30, poliţiştii din Rugineşti, in timp ce executau activitati pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, au identificat in flagrant pe I. Cicironi, de 46 ani, din satul Copacesti, comuna Ruginesti, in timp ce taia si sustragea arbori nemarcati de esenţă salcâm .

În cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 8 noiembrie a.c., orele 03.30, poliţiştii din Adjud au identificat un grup de tineri în timp ce încercau să sustragă motorină din rezervorului unui autocamion.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea celor 4 tineri, C. George Cristian, de 21 ani, C. Ilie Mădălin, de 18 ani, O. Ionuţ, de 20 ani, M. Robert George, de 19 ani, toți având domiciliul în comuna Drăgănești, sat Malu Alb, judeţul Galați.

La faţa locului au fost identificate două bidoane din plastic goale, două furtune din cauciuc cu lungimea de 2 metri, respectiv 1,80 metri, acoperite cu un material plastic, despre care cei patru tineri au declarat că le aparțin.

De asemenea, în apropiere a fost găsit parcat autocamionul, al cărui capac de la rezervor era deschis. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar celor patru suspecţi li s-a întocmit dosar penal .
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

RADARE 09.11.2012

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.