INFOPOL Vrancea: Evenimentele din ultimele 24 de ore. Incidentele cu bannerele tăiate în judeţ lipseşte

Politie-IPJ-masini-comunicate1La data de 13 mai a.c., ora 14.16, pe str. Odobeşti din municipiul Focşani, R. Dumitru Marcel, de 60 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din neatenţie, a intrat în coliziune cu un moped care se deplasa în faţa sa condus de B. Vasile. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a lui B. Margheoala, de 76 ani, pasageră pe moped.

La data de 13 mai a.c., ora 17.05, poliţiştii din Homocea l-au depistat pe L. Iorgu, de 58 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 mai a.c., ora 20.10, pe DC16A, în comuna Ploscuţeni, M. Cristina Marinela, de 23 ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un ATV neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere, pe fondul neatenţiei a intrat în coliziune cu atelajul hipo care se deplasa pe sensul opus. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui R. Gabriela, de 43 ani, din comuna Ploscuţeni, pasageră în atelaj.

Dare de mită

La data de 13 mai a.c., ora 18.00, poliţiştii din Boloteşti, cu ocazia exercitarii atributiilor de serviciu pe DN 2D, au oprit in trafic un moped care se deplasa pe directia Bolotesti-Tifesti.

Cu ocazia verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca vehiculul nu era inregistrat, acesta fiind condus de C. GEORGE, de 24 ani, din oraşul Panciu. Acesta a oferit poliţiştilor o suma de bani în vederea neîntocmirii dosarului de urmarire penală. Poliţiştii au sesizat ierarhic evenimentul, fiind realizat un flagrant în care C. George a oferit suma de 50 euro.
Cercetările sunt continuate de lucratorii DGA.

Bunuri provenite din furt recuperate de poliţişti

La data de 13 mai a.c., ora 03.00, poliţiştii focşăneni au depistat în trafic autoturismul marca VW condus de S. Adrian Victor, de 21 ani, din comuna Fitioneşti. În autoturism a mai fost identificat şi C. Ionuţ, de 21 ani, din comuna Câmpuri.
În urma verificărilor efectuate celor doi li s-a documentat săvârşirea a doua infracţiuni de furt din auto. Poliţiştii au stabilit faptul că cu putin timp înainte de depistare, acestia au sustras motorină si o antena de staţie auto de la două autoturisme parcate in municipiul Focşani, bunurile sustrase fiind găsite în autoturism. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Agresiune ceretată de poliţişti

La data de 13 mai a.c., ora 20.30, S. Leontina Nicoleta, din comuna Dumitreşti, a sesizat faptul că pe fondul unui conflict spontan, a fost agresată fizic de L. Stănica, de 49 ani din localitate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare
DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Boloteşti; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.