INFOPOL Vrancea: Evenimentele din ultimele 24 de ore

La data de 14.10.2013, ora 15.00, poliţiştii din Slobozia Bradului l-au depistat pe I. Iulian, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14.10.2013, ora 16.10, pe D2 E85, în municipiul Focşani, P. Emil, de 61 ani, din comuna Coteşti, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei a pierdut controlul maşini intrând în coliziune cu un gard de beton. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 14.10.2013, ora 14.30, pe str.Cuza Vodă din municipiul Focşani, L. Cosmin, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism l-a surprins şi l-a accidentat uşor pe Ţ. Gabriel, de 17 ani, care a încercat să treverseze strada fără să se asigure ( pe culoare roşu a semaforului). Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Port illegal de armă albă

La data de 12.10.2013, ora 21.00, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi telefonic de către M. Elena, din localitate, despre faptul că la barul pe care il detine se află I. Ionut, de 27 ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, face scandal si are asupra sa un cuţit. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, au aplanat conflictul şi l-au deposedat pe I. Ionut de cuţit. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de port ilegal de armă albă.

Informații primite de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.