INFOPOL Vrancea: Evenimentele din ultimele 24 de ore

Politie-IPJ-masini-comunicate1

La data de 4 iunie a.c., ora 18.10, pe DJ 205 H, în comuna Păuneşti, P. Neculai, de 45 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Tânăr bănuit de tâlhărie reţinut de poliţişti

La data de 4 iunie a.c., poliţiştii focşăneni au documentat activitatea infracţională a lui P. Săndel, de 23 ani, din comuna Garoafa, care în ziua de 2 iunie a.c., ora 18.15, prin violenţă, a deposedat-o pe P. C., de 15 ani din municipiul Focşani de un telefon mobil.

Tânărul a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Judecătoriei Focşani cu propunere de arestare preventivă. Valoarea totală a prejudiciului a fost de 2.000 lei, acesta fiind recuperat în totalitate şi predate persoanei vătămate.

Decese cercetate de poliţişti

La data de 4 iunie a.c., ora 16.05, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi depre faptul că B. Costache e posibil sa fie decedat in locuinţa sa din localitate.

La fata locului s-au deplasat poliţişti împreună cu un echipaj de pompieri, iar în imobil a fost găsit decedat B. Costache, de 64 ani. Cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenţă şi a fost depus în vederea efectuării necropsiei.

La data de 4 iunie a.c., ora 18.05, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul că I. Ionel, de 33 ani, este spânzurat intr-o livada situata pe albia raului Susita, în extravilanul orasului Panciu.

În urma primelor verificări efectuate bărbatul consuma băuturi alcoolice ocazional si nu se afla in relatii de dusmanie cu alte persoane. Cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenţă şi a fost depus în vederea efectuării necropsiei.

Arbori tăiaţi ilegal

La data de 4 iunie a.c., poliţiştii din Nistoreşti l-au depistat pe B. Mitică, de 57 ani, în timp ce transporta cu un autocamion un transport de material lemnos cu 7 arbori specia răşinoase. În urma primelor verificări efectuate poliţiştii au stabilit faptul că masa lemnoasă nu prezenta urma ciocanului silvic, iar arborii (17,909 m.c.), erau tăiaţi ilegal din fondul forestier aparţinând Primăriei Nistoreşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar masa lemnoasă a fost confiscată şi a fost predată organelor silvice.

Mandat executat de poliţişti

La data de 4 iunie a.c., poliţiştii din Sl. Bradului l-au depistat pe I. Ionel, de 39 ani, din localitate, pe numele căruia la data de 02.06.2014 Tribunalul Vrancea a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate, acesta fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi iniţiere, constituire, sprijinire a unui grup de criminalitate organizată. Bărbatul a fost depusă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani în vederea executării pedepsei.

Radare DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Informatii primite de IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.