INFOPOL Vrancea: Evenimentele din ultimele 24 de ore

Politie-IPJ-masini-comunicate

La data de 3 iunie a.c., ora 19.05, poliţiştii rutieri l-au depistat pe raza localităţii Călimăneşti, pe V. Cosmin, de 43 ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal şi au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 3 iunie a.c., ora 15.55, poliţiştii din Panciu l-au depistat pe M. Ionel, de 54 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal şi au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 3 iunie a.c., ora 21.05, poliţiştii din Gugeşti l-au depistat pe D. Fabian, de 46 ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal şi au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 3 iunie a.c., ora 22.50, poliţiştii rutieri l-au depistat în comuna Urecheşti pe S. Fănel, de 44 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal

Distrugere cercetată de poliţişti

La data de 3 iunie a.c., ora 09.00, poliţiştii din Vânători au fost sesizaţi de mai mulţi cetăţeni din comună despre faptul că o turmă de oi a distrus prin păşunare o suprafaţă de 2,5 ha teren cultivat cu orzoaică. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Radare DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Informatii primite de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.