INFOPOL Vrancea: De mărțișor, polițistii vrânceni au împărțit flori, felicitări dar și… dosare penale

Politie-IPJ-masini-comunicateCu ocazia Zilei Martisorului, poliţiştii rutieri au intampinat doamnele si domnisoarele nu cu amenzi, ci cu flori şi martisoare. Odata cu simbolurile primaverii oferite doamnelor si domnisoarelor aflate la volan, politistii rutieri le-au adresat acestora si recomandari pentru a nu fi implicate in incidente in trafic.

Totodată, poliţiştii adjudeni şi cei din Panciu au împărărţit peste 400 de mărţisoare doamneler si domnisoarelor. In mod traditional, la inceputul lunii martie, politistii desfasoara astfel de actiuni, in trafic, precum şi în zonele aglomerate din localităţi. Pe acestă cale poliţiştii vrânceni vă urează o primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurie!

Evenimente rutiere

La data de 28 februarie a.c., ora 16.30, pe str. Oneşti din municipiul Adjud, G. Vasile, de 28 ani, din comuna Mănăstirea Caşin, judeţul Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 28 februarie a.c., ora 20.00, pe DJ 252H în comuna Homocea, poliţiştii l-au depistat pe B. Costică, de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 martie a.c., ora 00.25, pe str. Moldovei din municipiul Focşani, poliţiştii l-au depistat pe S. Marius Cătălin, de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 martie a.c., ora 04.10, pe bld. Unirii din municipiul Focşani, poliţiştii l-au depistat pe H. Romică Georgel, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 martie a.c., ora 07.05, poliţiştii adjudeni l-au depistat pe M. Gheorghe, de 58 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare ebrietate (0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 martie a.c., ora 11.30, poliţiştii adjudeni l-au depistat pe B. Sergiu, de 60 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 martie a.c., ora 17.15, poliţiştii rutieri l-au depistat pe G. Constantin, de 61 ani, din comuna Vînători, în timp ce conducea pe b-dul Bucureşti un autoturism, fiind în stare de ebrietate (0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 martie a.c.,, ora 23.15, poliţiştii din Dumitreşti l-au depistat pe M. Victor, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate (1, 19 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.