INFOPOL Vrancea: Acuzat de infracţiuni economice, reţinut de poliţişti

Politie-IPJ-masini-comunicate

Ieri, la orele 14.00, poliţiştii focşăneni l-au reţinut pe C. Daniel, de 35 ani, din localitate, care deţinea mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani si 6 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, fals şi uz de fals, instigare la furt calificat, instigare la conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere şi înşelăciune.

Acesta în seara zilei de 18.02.2010 a determinat un bărbat sa sustraga un autoturism parca in curtea unei societati comerciale din municipiul Focşani, după care l-a dirijat telefonic să îl conducă până într-o localitate din judeţul Galaţi, cunoscând faptul că acesta nu poseda permis de conducere.

În perioada ianuarie- martie 2010 a pus la dispoziţia unor bărbaţi cărţi de identitate false, determinându-i pe aceştia să se recomande ca reprezentaţi ai unor societăţi comerciale şi folosind ştampile false au încheiat diferite contracte.

În perioada 2008 – iunie 2009, în calitate de administrator al unei socieţăţi comerciale nu a înregistrat în contabilitate veniturile realizate în cuantum de 134800 lei, sustrăgându-se în acest mod de la plata obligaţiilor fiscale catre bugetul general consolidat al statului în cuantum de 39648 lei. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea.

Info:

La data de 21.10.2013, ora 14.15, pe str. Ion Neculce din municipiul Focşani, P. Cătălina Maria, de 18 ani, din comuna Bârseşti, în calitate de cursantă, asistată de instructor auto autorizat, în timp ce conducea autoturismul marca VW l-a acroşat şi l-a accidentat uşor pe minorul M. R., de 4 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 21.10.2013, ora 19.30, pe DN 2, în comuna Goleşti, P. Mihaiu-Dumitru, de 62 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea auto marca Dacia nu a acordat prioritate pietonului U. Gheorghe, de 50 ani, din municipiul Focşani, care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului.

La data de 21.10.2013, ora 23.20, pe DJ 205L în comuna Vrâncioaia, poliţiştii l-au depistat pe B. Nicu, de 28 ani, din comuna Nistoreşti, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 21.10.2013, ora 16.35, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că A. Dorel, de 62 ani, din localitate, a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

Deţinere şi uz de armă neletală

La data de 21.10.2013, poliţiştii adjudeni l-au depistat pe D. Vasile, de 56 ani, din comuna Poiana, judeţul Galaţi, care domicilia fără forme legale în comuna Pufeşti, care deţinea în mod ilegal o armă cu aer comprimat, marca Pioneer şi un nr. de 117 capse metalice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi uz de armă neletală fără drept, iar arma şi capsele au fost ridicate în vederea continuarii cercetărilor.

Tentativă de suicid

La data de 21.10.2013, ora 22.30, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că L. Cerasela, de 19 ani, din localitate, a îngurgitat în mod voluntar hipoclorit. Acesta a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon” Focşani pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE