INFOPOL Vrancea: A fost prinsă tânăra care falsifica adeverinţe de venit cu care se obţineau credite bancare & Un focşănean a fost prins după ce a împuşcat un fazan

La data de 4 februarie a.c., ora 06.00, în urma unei acţiuni organizată pentru localizarea şi arestarea membrilor unei grupări infracţionale transfrontaliere specializată în traficul de droguri, a fost depistată la locuinţa părinţilor săi din comuna Vidra, Ş. Valentina-Păunica, de 30 ani, din localitate, persoană căutată de autorităţile judiciare din Italia. Pe numele femeii Tribunalul din Milano a emis un mandat european de arestare. A fost prezentată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus reţinerea acesteia pentru 24 ore.

Secţia Rurală Odobeşti

La data de 5 februarie a.c., ora 16.00, poliţiştii Secţiei Rurale Odobeşti au reţinut-o pe M. Adriana, de 33 ani, din localitate, care deţinea un mandat de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune. Acesta a fost depusă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani în vederea executării pedepsei de 6 ani si 8 luni.
Femeia, în cursul anului 2008 a falsificat adeverinte de venit cu care au fost obţinute credite la diferite unităţi bancare, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 460.000 lei si 39.600 euro.

Tot la data de 5 februarie a.c., poliţiştii secţiei rurale au documentat activitatea infracţională a lui V. Adrian, de 25 ani şi F. Mihai de 22 ani, ambii din localitate, care în noaptea de 31.01./01.02.2014 au pătruns prin eferacţie în incinta unei societăţi din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză a fost întocmit dosar penal, tinerii fiind cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Infracţiune de braconaj

La data de 5 februarie a.c., ora 10.00, poliţiştii din Măicăneşti au fost sesizaţi despre faptul că J. Florinel, de 45 ani, din municipiul Focşani, ar fi împuşcat un fazan adult în curtea fostului CAP din comuna Ciorăşti. În urma deplasării cu operativitate la faţa locului poliţiştii l-au depistat pe cel în cauză, asupra sa fiind găsită o arma de vânătoare calibrul 12 mm, mai multe cartuşe, precum şi un fazan care prezinta urme de împușcare cu alice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi braconaj cinegetic.

Tăiere ilegală de arbori

La data de 5 februarie a.c., poliţiştii din Vulturu au documentat activitatea infracţională a lui C. Ionel, de 44 ani, din localitate, care în cursul lunii decembrie 2013 a tăiat şi sustras ilegal un număr de 25 arbori din specia salcie. Valoarea prejudiciului creat este de 3.000 lei. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Decese cercetate de poliţişti

La data de 5 februarie a.c., ora 11.00, poliţiştii din Vizantea Livezi au fost sesizaţi despre faptul că G. Vasile, de 64 ani, din localitate, cunoscut cu afecţiuni medicale, a fost găsit decedat într-o staţie de autobuz din satul Mănăstireasca.
Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

La data de 5 februarie a.c., ora 18.05, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi despre faptul că P. Fănică, de 38 ani, din comuna Ploscuţeni, a fost găsit decedat în locuinţa sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

Accident de muncă

La data de 5 februarie a.c., ora 11.00, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că A. Vasile, de 53 ani, angajat al unei societăţi comerciale din localitate, în timp ce efectua lucrări de sudură cu o instalaţie oxiacetilenică, furtunul s-a secţionat parţial şi l-a ars în zona feţei. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon” Focșani pentru a primi îngrijiri medicale, cu diagnosticul de arsură prin flacără hemifacies stânga grupa II-III. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul de producere al evenimentului.

Suspecţi de tâlhărie reţinuţi de poliţişti

La data de 5 februarie a.c., faţă de C. Radu şi B. Cătălin-Andrei, ambii de 20 ani, din comuna Rugineşti, a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie la 03.02.2014, victimă fiind P. Relu.
Cei doi urmează a fi prezentaţi Judecătoriei Adjud cu propunere de arestare preventivă.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Dumbrăveni- Obrejiţa; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Boţârlău; Vulturu;
DN 2D: Boloteşti; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri; Straoane;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.