Infopol Vrancea: A cazut cu autoturismul in raul Siret!

Ieri, în jurul orelor 20.00, pe D.N.2 D, la km.59+500 m, în localitatea Tulnici, T. Sorin, de 26 ani, din comuna Păuleşti, judeţul Vrancea, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, l-a acroşat şi accidentat uşor pe minorul C. R., de 9 ani, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, care circulând cu bicicleta, nu s-a asigurat la efectuarea menevrei de întoarcere.

Tot ieri, la orele 15.00, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi despre faptul că pe malul stîng al rîului Siret, în zona podului Adjudu Vechi, un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a căzut în apă. În urma verificărilor efctuate s-a stabilit faptul că S. Mircea, de 60 ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea auto marca Dacia Logan, pe un drum agricol, a pierdut controlul volanului şi a căzut în albia rîului. Conducătorul auto a reuşit să se salveze, iar autoturismul urmează a fi ridicat de lucrători din cadrul I.S.U, cînd apele Siretului vor face posibil acest lucru.

Alte evenimente petrecute ieri:

In jurul orelor 14.45, pe DJ205 J, pe raza localităţii Fitioneşti, P. Ioan, de 68 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea auto marca Dacia Logan, a adormit la volan, intrînd în colizune cu un cap de pod, în partea dreaptă a sensului său de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a lui D. Eugen, de 68 ani, din mun. Bucureşti, pasager în autoturism.

La orele 21.05, pe raza localităţii Milcovul, B. Cristinel, de 19 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea auto marca Opel, datorită neatenţiei şi neadaptării vitezei pe un carosbil acoperit cu pietriş, a pierdut controlul volanului, intrînd în coliziune cu un cap de pod. Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui P. Sandu, de 52 ani, din localitate, care se afla în imediata apropiere a capului de pod.

RADARE 31.07.2010: DN 2 – E 85: Focşani – Goleşti; Bizigheşti- Garoafa; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Urecheşti; Pufeşti- Domneşti; Călimăneşti-Haret; Goleşti- Popeşti; Focşani – Dumbrăveni; Focşani: B-dul Bucureşti; B-dul Unirii; B-dul Gării; B-dul Independentei;

RADARE 01.08.2010: DN 2 – E 85: Focşani – Goleşti; Bizigheşti- Garoafa; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Urecheşti; Pufeşti- Domneşti; Călimăneşti-Haret; Goleşti- Popeşti; Focşani – Dumbrăveni; Focşani: B-dul Bucureşti; B-dul Unirii; B-dul Gării; B-dul Independentei;

Informatii primite de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE