INFOPOL Vrancea: Accident rutier grav pe DN 2 E 85, în comuna Obrejiţa

Suspecţi de furt identificaţi de poliţişti

La data de 24 octombrie a.c., in jurul orelor 17.00, poliţiştii din Ruginesti l-au identificat pe C. Ioan, de 61 ani, din localitate care in aceeasi zi, in jurul orelor 16.00, a patruns in locuinta lui C. Mariuca, din localitate şi a sustras un portofel. La momentul depistării asupra suspectului a fost gasit portofelul sustras, in care se aflau carduri bancare precum si suma de 130 lei, bunurile respective fiind recunoscute de partea vătămata. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 24 octombrie a.c., orele 23.30, poliţiştii focşăneni au surprins în flagrant trei persoane care încercau să sustragă componente metalice de la o staţie de pompare dezafectată situată în apropierea DN 23A Focşani – Milcovul.

Ajunsi la fata locului poliţiştii i-au depistat pe N. Stelian, de 25 ani, N. Florin, de 20 ani si Z. Dan Cristian, de 21 ani, toţi din comuna Vânători, sat Petreşti, în timp ce încercau să încarce intr-o autoutilitara marca Dacia o componentă metalică, respectiv o turbina demontata de la staţia de pompare.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cei trei fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Eveniment rutier

La data de 24 octombrie a.c., ora 05.10, pe DN 2 E 85, în comuna Obrejiţa, M. Alexandru, de 35 ani, din municipiul Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, în timp ce conducea autoturismul marca Alfa Romeo, pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a lui C. M., de 17 ani, din comuna Zăneşti, judeţul Neamţ şi rănirea uşoară a lui O. Neculai, de 45 ani, din comuna Bobeşti, judeţul Neamţ, ambii pasageri în autoturism.

Mandat executat de poliţişti

La data de 24 octombrie a.c., poliţiştii din Măicăneşti l-au depistat pe raza satului Tătaru pe S. Dumitru, de 32 ani, pe numele căruia Judecătoria Feteşti a emis un mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 581 din data de 23.10.2012, fiind condamnat la 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focşani pentru executarea pedepsei.

RADARE 26.10.2012

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.