INFOPOL: Titel Enache, poliţistul anului 2010, a fost muşcat de braţ în Gara Focşani de către o persoană certată cu legea


La data de 13 martie a.c., orele 17.20, poliţiştii TF Focşani au intervenit pentru aplanarea unui conflict în staţia CFR ocazie cu care V. Vasile, de 43 ani, din municipiul Focşani, i-a adresat injurii şi l-a muşcat de antebraţul drept pe unul dintre poliţişti. Persoana agresivă a fost imobilizată şi i-a fost intocmit dosar penal de cercetare. Poliţiştul implicat în eveniment nu a necesitat primirea de îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE: Este vorba de Titel Enache, desemnat Poliţistul anului 2011. La Poliţia TF situaţia este una complicată câtă vreme se lucrează o singură persoană pe tură, cu precizarea că noaptea mai există un jandarm care face echipă cu poliţistul de serviciu. 

La data de 13 martie a.c., orele 14.30, pe DJ 205 B, în afara localităţii Odobeşti, S. Florea, de 60 ani, din comuna Jariştea, în timp ce conducea auto marca Fiat l-a acroşat şi l-a accidentat grav pe P. C., în vârstă de 6 ani, din comuna Boloteşti, care s-a angajat în traversarea drumului în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 13 martie a.c., orele 17:40, pe DN 2L, în comuna Străoane poliţiştii l-au depistat pe B. Elvis, de 24 ani, din localitate în timp ce conducea un ATV cu capacitate cilindrică de 100 cmc, neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal de cercetare.

RADARE 15.03.2012

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud;

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

2 Responses to INFOPOL: Titel Enache, poliţistul anului 2010, a fost muşcat de braţ în Gara Focşani de către o persoană certată cu legea

 1. contribuabilul pervers 15/03/2012 at 16:33

  Citind articolul de mai sus, am constatat cu stupoare ca si super-super politisti ” e oameni”! “Are” si ei durerile lor!
  PS: Mitica la coafor!

  Răspunde
 2. cir 15/03/2012 at 18:03

  pentru “contribuabilul pervers” alias “laudinamovistcotetar”: mai am un singur dor…dinamovisti pe pres la coafor

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.