INFOPOL: Un minor din Suraia a murit după ce a fost lovit de calul familiei sale

Mandate de arestare

La data de 17 februarie a.c., poliţiştii din Panciu l-au depistat pe raza localităţii pe C. Cornel, de 35 ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 326/10.02.2012 emis de Judecatoria Panciu. Acesta are de executat un an de închisoare pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat şi a fost depus în Penitenciarul Focsani în vederea executării pedepsei.

La data de 17 februarie a.c., ora 10.00 a fost reţinut M. Florin, de 34 ani, din comuna Câmpuri, urmărit naţional prin Dispoziţia I.G.P.R. nr. 42587/13.02.2012.
Acesta a fost condamnat definitiv la data de 13.02.2012 la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru infracţiuni la regimul silvic şi a fost depus în Penitenciarul Focşani pentru executarea pedepsei.

Evenimente rutiere

La data de 17 februarie a.c., ora 16.25, în municipiul Focşani, pe B-dul. Bucureşti, C. Vasile, de 47 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda nu a acordat prioritate de trecere lui N. Tanţă, de 43 ani, din localitate, angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni şi a acroşat-o uşor. În urma producerii evenimentului femeia a fost rănită uşor.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Decese cercetate de poliţişti

La data de 18 februarie a.c., ora 12.25, Secţia 1 Poliţie Rurală Focşani a fost sesizată cu privire la faptul că un copil de 12 ani a fost târât de un cal şi a suferit mai multe leziuni.
Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat faptul că minorul J. L., în vîrstă de 12 ani, se deplasa pe o uliţă din comuna Suraia, cu un cal aparţinând familiei. La un moment dat, în timp ce ducea calul de o funie de rafie pe care o avea înfăşurată pe mână, calul s-a speriat şi a luat-o la fugă.

Minorul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani, iar la ora 14.45 a fost declarat decesul. Diagnosticul la deces a fost: „stop cardio-respirator iresuscitabil, politraumatism prin agresiune animală”.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din Tulnici au fost sesizati despre faptul că A. GHEORGHE, de 60 ani, din Baia Mare, a fost găsit decedat în locuinţa lui I. Ioana de pe raza comunei Vrâncioaia, sat Poiana, judeţul Vrancea, unde acesta locuia cu gazdă.
Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SML. Vrancea.

Drumuri închise traficului rutier

DRUMURI NAŢIONALE:

1. DN 23B – Ciorăşti – Stupina – Limita jud.Buzau

DRUMURI JUDEŢENE

1. DJ 202 F Băleşti – Mihălceni
2. DJ 204 E Haret-Panciu
3. DJ 204 B Tătăranu – Satu Nou

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.