INFOPOL: Un bătrân s-a accidentat grav după ce a căzut din căruţă

Evenimente rutiere
La data de 23.06.2012, orele 22.00, pe raza oraşului Mărăşeşti, a fost identificat G. Costinel, de 57 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 24.06.2012, orele 04. 20, pe raza oraşului Odobeşti, a fost identificat S. Lucian, de 49 ani, din mun. Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate (0, 72 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 24.06.2012, orele 13.40, pe raza com. Băleşti, O. Gheorghe, de 73 ani, într-o curbă uşoară în rampă, a pierdut controlul atelajului hipo pe care îl coducea, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

A rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului, cît şi a Catincăi O., de 68 ani, din aceeaşi localitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 24.06.2012, orele 18:00, pe raza com.Ţifeşti, F. Sergiu, de 33 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, a accidentat-o grav pe G. Elena, de 70 ani, din aceeaşi localitate, care a încercat să traverseze drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

RADARE 26.06.2012
Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti;

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.