INFOPOL: Un bătrân din Movilița a decedat după ce a căzut din căruță

Suspecţi de furt reţinuţi de poliţişti

L-a data de 20 aprilie a.c., poliţiştii focşăneni i-au identificat şi i-au reţinut pe L. Cornel, de 21 ani, I. Aniel Costel, de 20 ani, F. Marian, de 20 ani, F. Daniel Gabriel, de 22 ani, şi N. Valentin, de 19 ani, toţi domiciliaţi în comuna Suraia, care în perioada martie-aprilie 2012 au comis mai multe infracţini de furt în localitatea de domiciliu.

După ce au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă aceştia vor fi cercetaţi în stare de arest pentru 29 de zile.
Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului creat in proporţie de 70 %, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infacţionale şi recuperarea întregului prejudiciului cauzat.

Evenimente rutiere

La data de 20 aprilie a.c. B. CRISTINEL, de 37 ani, din comuna Jariştea, judeţul Vrancea, in timp ce conducea autoturismul marca Daewoo, in interiorul localitatii Jariştea, pe directia Jariştea – Odobeşti, ajungând într-o curbă la dreapta, datorită neatenţiei a pătruns pe contrasens intrând în coliziune laterală cu mopedul marca Piaggio, condus regulamentar din sens invers de către C. CONSTANTIN, de 51 ani, domiciliat în oraşul Odobeşti, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului.

La data de 20 aprilie a.c., orele 11.26, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul ca G. Stefan, de 78 ani, domiciliat in comuna Movilita, a fost transportat la UPU Vrancea pentru acordare de ingrijiri medicale fiind implicat într-un accident de circulatie.

In urma verificarilor efectuate de catre lucratorii formatiunii de politiei rutiere Panciu s-a stabilit faptul ca in data de 20.04.2012, orele 11.20, bărbatul se afla cu caruta stationata in fata Dispensarului Veterinar din comuna Movilita. Cand acesta a încercat să se urce in atelaj s-a dezechilibrat si a cazut lovindu-se de podeţul din beton aflat in fata dispensarului.
Bărbatul a fost transportata la UPU Vrancea, iar pe traseu, în ambulanţă, a fost constatat decesul.

La data de 20 aprilie ac, poliţiştii din Panciu l-au identificat în trafic în comuna Fitioneşti pe H. Mihai, din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce transporta cantitatea de 800 litrii vin alb, pentru care nu a putut prezenta licienţă de transport. În cauză au fost prelevate probe de către reprezentanţii D.A.D.R Vrancea, iar cantitatea de vin a fost lăsată în custodie.

La data de 20 aprilie a.c., orele 21.18, în oraşul Mărăşeşti, I. Alin Răzvan, de 36 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, datorită neatenţiei în conducerea acesteia, l-a acroşat şi l-a accidentat grav pe minorul T. I., de 9 ani, care se afla pe carosabil.

RADARE 22.04.2012
Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti;

RADARE 23.04.2012
Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti;

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.