INFOPOL: Polițiștii vrânceni au confiscat peste 1500 de petarde comercializate ilegal

Evenimente rutiere

La data de 17 decembrie a.c., orele 02.50, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe G. Alin, de 26 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, iar în urma testării cu aparatul Alcooltest rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi dimineaţă, orele 03.00, poliţiştii l-au mai depistat pe C. Costel, de 36 ani, din Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi bărbaţi le-au fost întocmite dosare penale şi le-au fost reţinute permisele de conducere.

La data de 17 decembrie a.c., ora 11,00, în comuna Homocea, B. Mihail-Ciprian, de 23 ani, din comuna Ruginești, în timp ce conducea auto marca Dacia l-a acroșat și l-a accidentat grav pe biciclistul P. Viorel-Sorin, de 47 ani, din comuna Homocea, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției mers.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

1520 de petarde confiscate

La data de 16 decembrie a.c., ora 14,15, poliţiştii din Adjud i-au depistat în piaţa din localitate pe M. Maricel şi L. Maria, ambii din localitate, în timp ce încercau să comercializeze fără drept articole pirotehnice, respectiv 1520 bucăţi petarde din categoria a-II-a.

In cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetăr cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, întreaga cantitate de petarde fiind confiscată.

Suspect de furt identificat de poliţişti

La data de 17 decembrie a.c., ora 12,00, poliţiştii din Focşani au fost sesizaţi de P. Nicolae, din comuna Răstoaca, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din gospodărie o drujbă în valoare de aproximativ 600 de lei. În urma verificărilor efectuate cu

operativitate de poliţiştii ajunşi la faţa locului bunul sustras a fost identificat la consăteanul persoanei vătămate C. Ionică Remus şi a fost predat titularului de drept.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pomi de Crăciun fără documente legale

În dimineaţa zilei de 17 decembrie a.c., poliţiştii focşaneni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că P. Titi, de 58 de ani, din comuna Vânători, sat Balta Raţei, deţine la domiciliul său un număr mare de pomi de Crăciun, fără documente legale de provenienţă.

În urma activităţilor specifice desfăşurate persoana în cauză a fost identificată şi a pus la dispoziţie întreaga cantitate de pomi de Crăciun deţinută fără forme legale de provenienţă.

In cauză bărbatul a fost sancţionat contravenţional conf. art. 19 alin.1 lit.m din Legea 171/2010 şi au fost confiscaţi un număr de 237 pomi de Crăciun din specia brad, în valoare de aproximativ 10.000 lei. Pomii de Crăciun au fost predaţi în custodia Ocolului Silvic Focşani pntru a fi valorificaţi.

RADARE 19.12.2011
DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud;

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.