INFOPOL: Poliția va face o expertiză în legătură cu accidentul în care a murit Doru Iordache din Câmpineanca

IPJ Vrancea a dat publicității comunicatul de presă privind evenimentele din ultimele 48 de ore. Cu privire la accidentul de la Garoafa, în care și-a pierdut viața Dorică (Doru) Iordache, urmează ca expertiza să scoată la iveală toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Iată infopolul primit de la IPJ Vrancea:

”La data de 25.06.2011, orele 07.15, pe DN 2- E 85, în afara localităţii Garoafa, I. Dorică, de 43 ani, din com. Cîmpeneanca, în timp ce conducea auto marca BMW, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed şi ploaie, a pierdut controlul autoturismului, răsturnîndu-se pe cîmp. A rezultat decesul conducătorului auto.

Coteşti – Bărbat cercetat pentru furt

La data de 25.06.2011, orele 20.40, S. Magdalena, de 43 ani, din com. Coteşti, a sesizat faptul că a surprins în locuinţă o persoană care a fugit pe geamul casei, sustrăgând totodată şi suma de 210 lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat principalul suspect al furtului, si anume: C. Spiru, de 43 ani, din com. Urecheşti. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu principalul suspect în stare de libertate.

Mandate puse in executare de politisti

La data de 24.06.2011, orele 13.30, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe Z. ŞERBAN, de 47 ani, din com. Tătăranu, sat Bordeasca Veche, jud. Vrancea, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii din data de 16.06.2011, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi ameninţare. Bărbatul era urmărit national din data de 23.06.2011 şi a fost încarcerat în Penitenciarul Focşani.

La data de 24.06.2011, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Ţifeşti l-au depistat pe S. Vasile Narcis, de 30 ani, din loc. Moineşti, jud. Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Vrancea.

Focşani – Autoelectrocutat cu ajutorul undiţei

La data de 24.06.2011, orele 12.54, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că N. Nicuşor, de 26 ani, din mun. Focşani, angajat la o societate comercială din localitate, în timp ce se afla în pauza de masă, s-a deplasat în curtea societăţii la autoturismul lui pentru a-i arăta fratelui său şi unui prieten o undiţă din carbon.

În timp ce strângea undiţa, tânărul a făcut un arc electric cu firele de tensiune ce traversează curtea unităţii şi s-a electrocutat, fiind necesară internarea acestuia la Spitalul “Sf. Pantelimon” Focşani. În prezent acesta se află în afara oricărui pericol.

Vidra – Deces cercetat de politisti

La data 24.06.2011, orele 09.10, poliţiştii din Vidra au fost sesizaţi despre faptul că N. Costică, de 60 ani, din com. Vidra, este decedat în curtea locuinţei sale. Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea stabilirii celor întâmplate în cauză.

Panciu – Bărbaţi cercetaţi pentru furt de motorină

La data de 24.06.2011, poliţiştii pănceni au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 23/24.06.2011, orele 22.30-02.00, M. Marius şi C. Marius şi-au însuşit în mod ilegal din punctul de lucru ce aparţine unei societăţi comerciale din jud. Galaţi, cantitatea de 595 litri motorină, pe care au valorificat-o ulterior. În urma cercetărilor efectuate întreaga cantitate de carburant, în valoare de 3000 lei, a fost recuperată şi predată societăţii în cauză.

Panciu – Altercaţie în faţa barului

La data de 24.06.2011, orele 21.30, poliţiştii pănceni au fost sesizaţi de către C. Ciprian, din loc. Panciu, despre faptul că în timp ce se afla în faţa unui bar din localitate, împreună cu doi prieteni, a fost lovit de o persoană necunoscută, iar în timpul altercaţiei şi-a pierdut telefonul mobil şi un pachet de ţigări.

In urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat principalul suspect în cauză, şi anume C. Ionuţ, din loc. Panciu. De asemenea, bunurile pierdute au fost găsite de partea vătămată la locul faptei. Cercetările continuă, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Evenimente rutiere

La data de 23.06.2011, orele 16.50, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Ploscuţeni l-au identificat pe R. Tudorel, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările continuă.

La data de 24.06.2011, orele 14.57, pe DN 2, în afara localităţii Sl. Bradului, E. Constantin, de 43 ani, din Ploieşti, în timp ce conducea o autoutilitară, din neatenţie, a tamponat un autoturism Dacia, care in urma impactului a fost proiectat într-un autoturism Dacia 1310. A rezultat rănirea uşoară a lui C. Alin, de 18 ani şi L. Aurel, de 22 ani, ambii din com. Slobozia Bradului.

La data de 24.06.2011, orele 19.38, poliţiştii din Tulnici l-au identificat pe G. Neculai, în vârstă de 54 ani, din Focşani, în timp ce conducea o autoutilitara, având o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002, rep.

RADARE 27.06.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Odobeşti; Panciu;

Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.