INFOPOL: O femeie însărcinată în luna a şaptea a scăpat prin minune după ce a fost lovită de o căruţă

 

 

 

In data de 27 octombrie a.c., ora 18.40, poliţiştii din Focsani au fost sesizati despre faptul ca T. Florentina, de 30 ani, din comuna Gologanu, gravida in luna a 7-a, a fost lovită de o caruţă in curtea locuintei sale.
În urma primelor verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului s-a stabilit faptul ca este vorba de o autoaccidentare, femeia a incercat sa deblocheze o roata a unui atelaj hipo, iar cabalina, care era nesupravegheata, s-a speriat plecând de pe loc.
In urma investigaţiilor medicale efectuate la spital s-a constatat ca femeia nu are vătămări grave, iar viaţa fătului nu a fost pusă in pericol.

 

Accident de muncă

În ziua de 27 octombrie a.c., N. CRISTINEL, de 35 ani, din municipiul Adjud, angajat cu contract de muncă la o societate comercială din localitate în timp ce încărca legături de carton într-un autoturism, a fost surprins şi accidentat mortal, de către un motostivuitor scăpat de pe o rampă şi manevrat incorect.
Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud şi ITM.

 

RADARE 29.10.2011

DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud;

 

Comunicat primit de La IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.