INFOPOL: O bătrână a reclamat dispariţia nepoatei sale, fără să îşi dea seama că era la doar câteva sute de metri de casă


La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 17,00, poliţiştii din Jariştea au fost sesizaţi despre faptul că minora A. C. M., de 2 ani, din localitate, a dispărut de la domiciliul bunicii.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, în jurul orei 18,40 minora a fost găsită la circa 800 m de locuinţa bunicii, fără a prezenta leziuni sau alte urme de violenţă.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producer a evenimentului.

Eveniment rutier

La data de 27 septembrie a.c., ora 13,35, pe DN 23A, în comuna Tătăranu, C. Paraschiv, de 56 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea auto marca Dacia a efectuat virajul spre stânga, iar din cauza neatenţiei a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp din beton.

Ca urmare a producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei I. Niculina, de 50 ani, din comuna Tătăranu.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

RADARE 29.09.2011


DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti;

Astazi in cadrul zilei prevenirii delincventei juvenile si a victimizarii minorilor a fost realizat un punct de informare intre orele 09.00-16.00 in cadrul Bibliotecii Judetene “Duiliu Zamfirescu” sectia pentru copii  si tineret din municipiul Focsani.

In incinta scolii Nicolae Iorga din Focsani, a fost realizata o demonstratie canina, una de autoaparare si a fost prezentata o parte din tehnica aflata in dotarea IPJ.

La activitate au participat scolarii de la scolile Nicolae Iorga si Alexandru Vlahuta si prescolarii de la Gradinitale nr. 1, 10 si 13 din municipiul Focsani.

In municipiile Focsani si Adjud si in orasele Panciu, Marasesti si Odobesti politistii de proximitate au realizat dezbateri preventive cu grupuri de elevi.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.