INFOPOL: O bătrână a murit după ce hainele sale i-au luat foc de la o sobă

Evenimente rutiere

La data de 28 decembrie a.c., orele 00.06, pe DN 2D, în comuna Bârseşti, C. Valerică, de 22 ani, din comuna Vidra, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, iar în urma testării cu aparatul Etiloltest rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerulexpirat.

Tot la data de 28 decembrie a.c., orele 01.40, în comuna Pufeşti, N. Petru, de 31 ani, cetăţean moldovean, rezident pe raza localităţii, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul marca Jeep, iar în urma testării cu aparatul Etilotest rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii le-au reţinut celor doi permisele de conducere şi le-au întocmit dosare penale de cercetare.

Decese cercetate de poliţişti

La data de 27 decembrie a.c., orele 12.00, R. Paraschiv, din comuna Tănăsoaia, a sesizat decesul vecinei sale M. Mărina de 81 ani.

Cercetările au stabilit faptul că hainele bătânei au luat foc în timp ce se încălzea lângă sobă şi i-au provocat arsuri ce au dus la deces.

Cadavrul a fost depus la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

La data de 27 decembrie a.c., orele 19.10, angajaţii Spitalului Adjud au sesizat decesul lui V. Niculina, de 29 ani, din municipiul Adjud, care fusese adusă în stare de inconştienţă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost depus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei.

RADARE 29.12.2011
DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Vidra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.