INFOPOL: Accident rutier grav pe DN 2, lângă Urecheşti

Suspect de furt reţinut de poliţişti

La data de 23 septembrie a.c., ora 23.00, poliţiştii focşăneni l-au prins în flagrant pe B. Marian, de 39 ani, din comuna Slobozia Bradului, eliberat din penitenciar la data de 04.09.2012, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism marca Dacia. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit faptul că acesta este şi autorul unui alt furt din auto comis în noaptea de 22/23.09.2012.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi urmează a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Evenimete rutiere

La data de 23 septembrie a.c., ora 16.00, pe DN 2, în afara comunei Urecheşti, B. Elena Larisa, de 31 ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea auto marca Dacia, din cauza neatenţiei a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a lui C. Amalia, de 53 ani şi rănirea uşoară a lui C. Mihaela, de 44 ani, ambele din municipiul Bârlad, pasagere în autoturism. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 23 septembrie a.c., ora 17.15, pe DN 2L, în afara comunei Soveja, S. Szabolcs Jozsef, de 26 ani, din municipiul Sf. Gheorghe, judeţul Covasna, în timp ce conducea auto marca Skoda s-a angajat în depăşirea unui atelaj hipo fără a păstra o distanţă corespunzătoare faţă de acesta, acroşându-l. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului C. Gheorghe, de 56 ani, din comuna Soveja. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 23 septembrie a.c., ora 18.30, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că T. Elena, de 54 ani, din localitate, cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost găsită decedată în locuinţa sa. Lângă cadavru au fost găsite 5 folii goale din medicamentul „Seroquel”.
Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

Conflicte spontane

La data de 23 septembrie a.c., ora 12.30, poliţiştii din Coteşti au fost sesizaţi despre faptul că M. Daniela Mihaela, de 33 ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni comisă de M. Mitruţă, de 41 ani, din localitate. Conflictul spontan a avut loc în locuinţa persoanei agresate, bărbatul lovind-o cu o cană în zona feţei.

Femeia a fost internată la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani cu diagnosticul de plagă contuză regiunea mentonieră, iar în funcţie de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale.

La data de 23 septembrie a.c., ora 19.30, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi despre faptul că L. Ion, de 57 ani, din comuna Boloteşti, a fost victima unei agresiuni comisă de consăteanul său, N. Marian, de 36 ani.

Persoana agresată a fost internată la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani cu diagnosticul de politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominală şi umăr drept, iar în funcţie de constatările medico-legale se vor lua măsurile legale.

În urma primelor investigaţii efectuate, poliţiştii au stabilit faptul ca agresiunea a avut loc pe fondul unei neînţelegeri cauzate de recoltarea unui teren cultivat cu viţă-de-vie.

RADARE 25.09.2012

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti

Pentru sensibilizarea tinerilor cu privire la importanţa prevenirii criminalităţii şi la necesitatea adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale în prima zi dedicată prevenirii delincvenţei juvenile (24 septembrie), politistii vranceani au organizat un marş al prevenirii sub sloganul Adolescenţi in siguranţă.

Activitatea a fost organizată in colaborare cu D.J.S.T. Vrancea, Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu, ISJ, CPECA, toate liceele din municipiul Focşani şi scolile postliceale Carol Davila, Vasile Alexandri si Hipocrate .
La toate subunitatile din mediul rural şi urban, poliţiştii de proximitate au realizat dezbateri preventive cu elevii unitatilor de învatamant .

In cadrul bibliotecii judeţene este organizat un punct de informare si o expoziţie de desene Nu violenţei. Tot la bibliotecă la finalul marsului toti tinerii participanţi au expus mesajele de prevenire a delincventei juvelile.

Marsul a fost organizat pe traseul Sala Polivalentă – Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Focşani si au participat aproximativ 400 tineri.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.