Inedit: «Taranu sarac» si-a luat oaia si a plecat in vizita la sediile partidelor!

Oaia "Frumusica" este dusa cu masina, pe locul din dreapta ;)

Oaia "Frumusica" este dusa cu masina, pe locul din dreapta 😉

Un taran devenit celebru dupa ce a ajuns sa discute cu alesii neamului la Parlament si care l-a dat in judecata pe ministrul Gheorghe Flutur… pentru distrugerea agriculturii romanesti 😉 (n. r. – procesul l-a pierdut anul trecut) si-a luat astazi oaia pe care o creste in fata usii dormitorului sau si care ii asculta ordinele fara nici un comentariu, pentru a o duce la sediile partidelor, sa le spuna “Succes, in alegeri!”.

Constantin Craciun, care-si spune “Taranu’ sarac”, desi are avere destula, insa afirma ca nu este ajutat de Guvern sa-si dezvolte afacerile, a luat-o pe “Frumusica” si a dus-o in vizita la sediile partidelor din Vrancea!

6 Responses to Inedit: «Taranu sarac» si-a luat oaia si a plecat in vizita la sediile partidelor!

 1. liviu81 22/11/2009 at 19:57

  Omul asta e nebun! De ce nu il interneaza cineva la sectia psihiatrie? E o blasfemie ceea ce a facut el astazi sa vina cu oaia la funerariile lui Paraschiv Usturoi….

  Răspunde
 2. Elena 20/02/2010 at 10:56

  Nu e nebun..omul asta vrea sa arate ce inseamna dragostea pentru animale .Nu are nici o ploblema psihica:) Tu daca ai un caine si il plimbi prin oras asta inseamna blasfemie?:|

  Răspunde
 3. ana 21/02/2010 at 19:31

  nebun esti u liviu81 ….omu are perfecta dreptate….dak te crezi asa sanatos si destept de ce nu faci u ceva pt tarisoara asta k o sa o manace cainii….si lasa commentarile fara sens…..k poate mai intervin si altii ca domnul…sa incerece sa faca ceva pt tara noastra si implicit pt agrigultura kare e de tot rasul …. muncesti din greu si nu iese nik sau atunci knd iese ceva nu ai piata de desfacere….sau e un pret de tot rahatul….de iti vine sa nu mai muncesti…..razvratitiva fratilor k asa o sa ramanem sa ne fure de sub nas guvernatorii astia k nu stiu altceva decat sa-si traga la buzunar……tinet-o tot asa………sanatate domnului constantin…

  Răspunde
 4. ramona 22/02/2010 at 12:01

  omul nu este nebun ,el vrea sa sensibilizeze oamenii astfel incat Guvernul sa faca ceva si pt tarnul roman, oaia fiind simbolul taranului .

  Răspunde
 5. Elena 05/04/2010 at 17:36

  si numele oii este Frumusica:X

  Răspunde
 6. dan 16/01/2011 at 22:33

  foarte frumoase inregistrarile cu oaia pe youtube -felicitari!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.