Îndreptăm acolo unde a greşit spitalul?

Calin TecuciLa începutul lunii iunie 2013, un tânăr cuplu din Tecuci, ambii soţi fiind profesori, au fost binecuvântați cu apariția micuțului Călin Andrei în sânul familiei lor. La doar câteva luni bebelușului i s-a descoperit o malformație congenitală, aceasta reprezentând totalitatea anomaliilor structurale ale inimii prezente la naștere, fiind rezultatul unei alterări a dezvoltării embriologice cardiovasculare. Ele apar în perioada formării inimii, în viața intrauterină.

Boala a evoluat pe parcursul timpului, dar, dacă s-ar fi descoperit măcar la o lună după externarea din maternitatea tecuceană, dacă era depistată la timp se putea trata cu un medicament disponibil în farmacii. Nu a fost să fie… Călin Andrei Palade a fost internat la secțiile de cardiologie ale spitalelor din Iași, Târgu Mureș. Indicația medicilor este o intervenție urgentă (la începutul lunii ianuarie!), operația putând fi făcută în Germania.

Pentru ca inima micuțului să funcționeze corect, părinții trebuie să trimită în contul clinicii germane suma de 15.000 euro, până în data de 6 ianuarie. Bineînțeles că la vremurile actuale ei nu pot dispune de acești bani, de aceea sunt rugați toți care pot ajuta, care au un suflet mare și bătăi normale ale cordului, să îi sprijine pentru a salva viața unui bebeluș de aproape șase luni. Se pot trimite lei și euro în conturile următoare:

Palade George

Euro la RO39BTRLEURCRT0122656301

Ron la RO89BTRLRONCRT0122656301

Sursa: Ziarul de presa locala Tecuceanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.