INCREDIBIL: Vicele Consiliului Judeţean, Dragoş Bîrlădeanu, protestează în Piaţa Unirii în timp ce zeci de localităţi sunt sub zăpadă

Monitorul a publicat astăzi mai multe fotografii de la protestul de aseară din Piaţa Unirii, când aproximativ 20 de persoane s-au adunat pentru a striga împotriva preşedintelui României, Traian Băsescu.

Foto: Monitorul

Bîrlădeanu, fotografiat chiar de oamenii Monitorului, în Piaţa Unirii

Într-o imagine, printre cei aflaţi în Piaţa Unirii poate fi observat şi Dragoş Bîrlădeanu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, instituţie implicată în acţiunile de coordonare şi organizare a acţiunilor de deszăpezire, alături de alte instituţii.

În condiţiile în care în Vrancea sunt destule drumuri naţionale şi judeţene închise, sute de case sub zăpadă, iar mii de oameni care strigă după ajutor, Bîrlădeanu stătea în Piaţa Unirii la ora la care alţi oficiali ai administraţiei judeţene coordonau acţiunile din teritoriu.

Marian Oprişan, şeful CJ, a spus zilnic, în ultima perioadă, că oamenii săi din CJ s-au mobilizat total pentru a coordona acţiunile pentru deblocarea drumurilor. Iată cum sunt mobilizaţi oamenii săi: în Piaţa Unirii, strigând împotriva lui Băsescu.

2 Responses to INCREDIBIL: Vicele Consiliului Judeţean, Dragoş Bîrlădeanu, protestează în Piaţa Unirii în timp ce zeci de localităţi sunt sub zăpadă

  1. danb 11/02/2012 at 20:34

    Incomplet. Cand am trecut eu pe acolo strigau impotriva Ziarului de Vrancea si impotriva lui Condurache. Cica i-ar fi facut “retardati”.

    Răspunde
  2. catalin 11/02/2012 at 20:53

    Asta denota incompetenta unor trimisi sa stea de prosti in piata alaturi de alde Ghetu , Marin etc care nu sunt buni decat de campanie si parangheli.Mai ales ca singurul din CJ care muncea nea Diaconu e bolnav si tot latratu, ca de facut ceva nu se pricepe, a ramas pe umerii Presului secondat de sotul judecatoarei prietenului pilei pe care zilele astea o ( preten preten dar branza e pe bani coane )

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.