INCREDIBIL: Ce posta pe Facebook polițistul pedofil din București. Cum de nu au observat șefii lui, pentru a-i face un control psihiatric serios?

Eugen Stan, polițistul de la Brigada Rutieră București, care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din Capitală, a avut postări pe Facebook ce puteau da de gândit colegilor și șefilor săi. În ultimii ani, Stan a postat des imagini cu minori (nu cu conotație sexuală neapărat), trimiteri către articole care vizează problemele menstruale și alte link-uri despre femei singure.

La o analiză rapidă a contului său de Facebook, colegii și șefii polițistului își puteau da seama că omul are nevoie de un control psihiatric serios în urma căruia concluzia ar fi fost una singură: Eugen Stan nu avea ce căuta în Poliția Română. (Ed. O.)

PS: PSD & ALDE vor ca polițistul pedofil să fie audiat de față cu cei doi minori pe care i-a agresat sexual. Așa sună una din propunerile legislative pe care actualii guvernanți vor s-o impună în România, în astfel de cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.