Încercare de INTIMIDARE prin PUNERE LA ZID. Comuniștii de la ziarul ”Minciuna” sunt deranjați că adolescenții români au ales să se exprime și i-au atacat mizerabil. Legea permite copiilor/adolescenților să-și exprime liber opiniile.

Inițiativa celor 3 milioane de români care solicită revizuirea Constituției a deranjat câteva medii interne și foarte multe medii europene. Nu întâmplător acțiunile împotriva Coaliției pentru Familie s-au întețit. Mai nou, sunt atacați adolescenții care apar în clipurile de promovare ale Referendumului pentru revizuirea legii fundamentale. Pozele adolescenților au fost publicate una lângă alta, precum ale mafioților căutați de Interpol, de către ziarul ”Minciuna” (n. a. – nu pot scrie sau pronunța numele real al ziarului care are o politică editorială anti-creștină, pro-pornografie, pro-sexualitate, pro-homosexualitate).

Mizerabilă dar, în același timp, patetică încercare de a opri campania celor 3 milioane de români care solicită ca familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Intimidare prin stigmatizare – cea mai nouă metodă de atac a susținătorilor grupurilor LGBT. Metodă comunistă care, evident, nu va da roade!

Cristi Irimia

Eu, Cristi Irimia, jurnalist și tatăl a 3 copii, declar public că sunt mândru să-i văd în clipuri video sau în fotografii pe adolescenții care și-au exprimat susținerea pentru Referendumul de modificare a Constituției. Îi felicit și le spun răspicat că sunt alături de ei și alături de cei 3 milioane de români care susțin Referendumul. Așa să ne ajute Dumnezeu!

În primul rând, Legea 272/2004 (art. 29 alin. 1) e foarte clară: ”copilul capabil de discernământ are dreptul de a-şi exprima liber opinia asupra oricărei probleme care-l priveşte şi are dreptul la libertate de gândire şi conştiinţă prevăzut de art. 30”. În plus, Convenţia cu privire la drepturile copilului, garantează la art. 14 ”dreptul copilului la libertate de gândire şi conştiinţă cu drepturile şi obligaţiile corelative ale părinţilor de a-l îndruma în exercitarea acestui drept de o manieră care să corespundă capacităţilor în formare ale acestuia”.

În fine, potrivit art. 3 din Legea 272/2004, ”părinţii sau după caz alţi reprezentanţi legali ai copilului au obligaţia de a le permite să-şi exprime punctul de vedere, ideile şi opiniile”.

Pe de altă parte, să nu uităm că homosexualii și-au luat susținători cu copii în cârcă, la propriu, într-un marș prin București. Și atunci nu s-a mai ofensat niciun ziar.

În concluzie, constatăm cu toții că adolescenții sunt buni și au drepturi când apar în tot felul de reclame, când se pun în discuție teme non-c0nformiste pe marginea educației sexuale, în campanii dubioase ale companiilor care vor să fac profit cu orice preț, însă nu mai sunt buni când își exprimă opiniile față de FAMILIE. Curat murdar, ”stimabililor” care nu știți ce să mai faceți pentru a stopa acțiunea celor 3 milioane de români. (Cristi IRIMIA)

PS: Dacă este cineva care a încălcat legea atunci să analizăm dacă nu cumva ziarele care au publicat pozele adolescenților susținători ai Referendumului au făcut asta fără a avea acordul lor sau al părinților. QED!

One Response to Încercare de INTIMIDARE prin PUNERE LA ZID. Comuniștii de la ziarul ”Minciuna” sunt deranjați că adolescenții români au ales să se exprime și i-au atacat mizerabil. Legea permite copiilor/adolescenților să-și exprime liber opiniile.

  1. Rugby 14/09/2017 at 16:25

    Dl Irimia cum sa poti vb cind unul ca Noaptes sterge comentariile si fara sa vb cu limbaj obscen doar ca pe aceasta cale daca tot e ziua lui comabdantul suprem ca asa i place mai nou sa i se spună poate ni mai spală chilotii si nu ne mai baga pumnul in gura dreptul la exprimare in temeiul legii e liber asta sa știe acest ziarist si acel. Ziar e de rahat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE