INCALIFICABIL. DOCUMENTE OFICIALE: Diagnosticul de deces NU ESTE RUJEOLA pentru 25 din cei 37 de oameni prezentați ca ”morți din cauza rujeolei” în ultimii 2 ani. Statul român și o parte a presei au ascuns BOLILE GRAVE de care sufereau persoanele care au murit, conform anunțurilor, ”de rujeolă”!

Institutul Național de Sănătate Publică din România a anunțat pe 29 decembrie 2017 că ”s-a produs al 37-lea deces datorat rujeolei, confirmat prin izolare virală, raportat la un copil cu anemie în vârstă de 6 luni neeligibil la vaccinare, din județul Neamț”. Atât și nimic mai mult. Informația a fost preluată de o parte a presei, iar titlurile ”bombă” au ”explodat: ”Încă un deces din cauza rujeolei”.

Care sunt datele complete, însă?

INSP-ul și o parte a presei nu au oferit detalii despre bolile de care suferea copilul de 6 luni din județul Neamț, astfel că Vrancea Media a trimis o solicitare oficială către Direcția de Sănătate Publică Neamț și a aflat că bebelușul suferea de următoarele afecțiuni: malformație congenitală de cord (foramen ovalem, suflu sistolic), pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie acută, anemie și laringită.

Această informație nu a fost oferită publicului nici de către statul român nici de presă, iar la diagnosticul de deces al bebelușului apar și afecțiunile insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie. Despre acestea, INSP-ul și presa nu au scris nimic. Mai mult, la condițiile preexistente (boli) ale bebelușului e trecută doar anemia în raportul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, deși DSP Neamț a confirmat oficial afecțiunile de care suferea bebelușul. Așadar, malformația congenitală de cord, pneumonia interstițială, insuficiența respiratorie și bronhopneumonia nu au fost trecute în raportul CNSCBT.

Vrancea Media a continuat documentarea și a aflat că din cele 37 de cazuri de persoane despre care s-a spus că au murit de rujeolă în 2 ani (2016 – 2017) doar pentru 12 persoane diagnosticul de deces a fost rujeola, alături de alte boli grave!! Acest lucru este stipulat clar în raportul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

În concluzie:

 1. Statul român și presa au anunțat 37 de decese ”din cauza rujeolei”, în perioada 2016 – 2017, din 10.279 de cazuri de rujeolă la nivel național.
 2. Doar 12 persoane din cele 37 au ca diagnostic de deces și rujeola (plus alte boli grave), în rest fiind trecute alte afecțiuni, deși presa a anunțat că rujeola e de vină pentru decesele înregistrate.
 3. Cel puțin 22 de persoane din cele 37 aveau condiții preexistente (boli grave) când au luat rujeola.
 4. În condițiile în care doar 12 persoane din cele 37 au ca diagnostic de deces și rujeola, e corect ca oficialii statului și presa să anunțe 37 de decese cauza de rujeolă?
 5. De ce statul român nu oferă toate aceste detalii atunci când anunță decesele ”cauzate de rujeolă”? Cine are interes să treacă la ”și altele” faptul că decesele au survenit la persoanele care aveau boli grave fie din naștere, fie contractate anterior luării rujeolei?
 6. Există vreo legătură între campania agresivă legată de vaccinarea obligatorie, susținută de stat, și datele de mai sus?

În Vrancea, anul trecut au fost diagnosticați cu rujeolă mai puțin de 10 copii la suta de mii de locuitori, toate cazurile fiind forme ușoare. (Cristi IRIMIA)

DOCUMENTE OFICIALE:

Bolile de care suferea bebelușul din Neamț despre care s-a spus că a murit ”de rujeolă”:

Anunțul scurt făcut de Institutul Național de Sănătate Publică:

Raportul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (a se vedea de câte boli sufereau cei care au murit ”de rujeolă”). Diagnosticul de deces pentru 25 din cei 37 de oameni prezentați ca ”morți din cauza rujeolei” NU E RUJEOLA!:

One Response to INCALIFICABIL. DOCUMENTE OFICIALE: Diagnosticul de deces NU ESTE RUJEOLA pentru 25 din cei 37 de oameni prezentați ca ”morți din cauza rujeolei” în ultimii 2 ani. Statul român și o parte a presei au ascuns BOLILE GRAVE de care sufereau persoanele care au murit, conform anunțurilor, ”de rujeolă”!

 1. SC 14/01/2018 at 02:56

  Toate confirmarile serologice sunt suspecte avand in vedere ca sunt multe situatiile in care apare un rezultat fals pozitiv. Anumite medicamente dar si diverse afectiuni ori anticorpi ( de genul factorului reumatoid si nu numai) pot conduce la rezultate fals pozitive de rujeola.

  “False-positive results of IgM tests can also occur as a result of testing suspected measles cases with exanthemata caused by Parvovirus B19, rubella and Human herpesvirus 6, among others.” ( OMS )

  Izolarea virusului fara analize referitoare la tulpina, genotip sunt useless, nu poti sa distingi daca este vorba despre tulpina din vaccin sau este tulpina wild.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.