VIDEO: În accidentul de ieri din zona Dana 1, o femeie a fost rănită grav şi alţi patru copii au fost răniţi uşor

Ieri, la orele 12.25, pe str. Coteşti din mun. Focşani, L. Larisa-Veronica de 32 ani, din com.Broşteni, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, ajunsă la o intersecţie semnalizată cu str. Gheorghe Potop, nu a respectat semnificaţia indicatorului ” Cedează Trecerea” şi a intrat în coliziune cu autoturimul marca Hyundai, condus de numitul M. Georgel de 35 ani, din mun.Focşani, care circula pe drumul cu prioritate.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui G. Nicoleta Mioara de 31 ani şi rănirea uşoară a minorilor G.M.G. de 10 luni, G.T.M. de 6 ani, L.M.M. de 1,5 ani, L.A.M. de 6 ani,toţi pasageri în autoturismul Opel. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 20.09.2012, orele 13.00, pe D.N.2 – E 85, în afara com. Golesti, P. Leonard-Dorin de 34 ani, din com.Ciorăşti, jud.Vrancea, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Solenza pe pasarela de trecere la nivel cu calea ferată, datorită neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei, a intrat în derapaj şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia 1300, condus regulamentar de T. Panaite de 49 ani, din com.Gura-Caliţei, jud.Vrancea. În urma impactului conducătorul auto vinovat a fost rănit uşor, iar celălalt conducător auto implicat a fost rănit grav. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Persoană suspectă de mai multe furturi de auto reţinută

La data de 20 septembrie a.c., a fost reţinut pentru 24 ore, N. Gabriel, de 21ani,din mun.Adjud, care în perioada iulie-septembrie 2012 a săvârşit un număr de 5 furturi de autoturisme Dacia, parcate în mun.Adjud, pe care le-a condus pe drumul public fără a avea permis de conducere, ocazie cu care le-a şi avariat.
În 3 cazuri autoturismele au fost readuse la locul săvârşirii faptei, într-un caz autoturismul a fost abandonat în com.Pufeşti, jud.Vrancea, iar în ultimul caz din noaptea de 07/08.09.2012 a fost depistat pe raza com.Urecheşti, jud.Bacău la volanul autoturismului furat.
Acesta a fost introdus în arestul I.P.J.Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Autori furt struguri prinşi în flagrant

La data de 20.09.2012, o patrulă mixtă (poliţist şi jandarm) din cadrul Poliţiei or. Panciu, a depistat pe B. Vasilică de 31 ani, din com. Tulnici, Z.Dan de 20 ani, din com. Bîrseşti şi C. Dănuţ de 34 ani, din com. Tulnici, în timp ce sustrăgeau struguri din proprietatea de viţă de vie a unei societăţi comerciale din Panciu. Asupra acestora a fost găsită cantitatea de 300 kg. struguri ce a fost cantărita şi predată societăţii păgubite, iar autorilor li s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Minor în vârstă de 2 ani decedat în condiţii suspecte

La data de 20.09.2012, orele 11.40, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeşti, au fost sesizaţi de către medicul şef al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, despre faptul că în jurul orelor 11.20, că la camera de gardă a spitalului a fost adus un minor în vârstă de aproximativ 2 ani, care nu prezenta semne vitale. S-au efectuat manevre de resuscitare cardio-respiratorii timp de 20 minute, dar acestea s-au dovedit ineficiente, în scurt timp constatându-se decesul minorului L. R. de 1,8 ani, din Com. Slobozia-Bradului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cadavrul a fost depus la secţia anatomo-patologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf.Pantelimon” Focşani, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, urmând ca în funcţie de acestea să se dispună măsurile legale

Violare de domiciliu şi lovire

La data de 20.09.2012, orele 08.00, lucrătorii postului de Poliţie Bîrseşti au fost sesizaţi de B. Larisa de 28 ani din localitate, că la data de 19.09.2012 orele 01.00 numitul G. Ghiţă de 46 ani, din com. Tulnici, a intrat peste ea în casă şi a lovit-o.
În cauză s-a intocmit dosar penal în care autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi violare de domiciliu.

Autor furt calificat prins

La data de 20.09.2012, orele 22.20, lucratorii Poliţiei mun. Adjud, au fost sesizaţi, despre faptul că în faţa unui bar din Adjud lui B. Vasile de 58 ani, din Homocea i s-a sustras o sumă de bani din buzunar. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că partea vătămată a consumat băuturi alcoolice în barul respectiv împreună cu C.Ionuţ de 26 ani, din mun.Adjud, după care cei doi au ieşit, iar C.Ionuţ, profitând de neatenţia şi starea de ebrietate a victimei i-a sustras acesteia din buzunar suma de 300 lei. Autorul a fost identificat şi reţinut de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei, iar suma a fost recuperată. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Tentativă de furt

La data de 20.09.2012, orele 21.30, poliţia mun. Focşani, a fost sesizată de numitul C.Paul din localitate, domiciliat pe str.Alecu Sihleanu, despre faptul că a găsit un bărbat necunoscut în curtea locuinţei sale. Cel în cauză a fost identificat în persoana lui P.Victor de 41 ani, din localitate, cunoscut cu antecedente penale, asupra acestuia nefiind găsite bunuri sau alte valori sustrase.
Autorul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Violare de domiciliu, lovire şi ultraj contra bunelor moravuri

La data de 20.09.2012, orele 20.26, lucrătorii Postului de Poliţie Boloteşti, au fost sesizaţi despre faptul că la locuinţa lui P.Iosif de 74 ani, din satul Pietroasa, avut loc o agresiune, acesta fiind lovit în zona capului cu un corp contondent de către M.Dănuţ, de 44 ani din aceeaşi localitate, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de alcool.
La faţa locului agresorul M.Dănuţ se manifesta violent, iar în momentul apropierii poliţiştilor acesta a aruncat cu un corp contondent în autospeciala poliţiei, lovind şi cu pumnul în caroserie.
S-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, ocazie cu care a fost deposedat de un cuţit şi un obiect confecţionat artizanal sub forma unei suliţe.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Vrancea, iar agresorul, pentru că se manifesta în continuare violent, a fost internat la Secţia de Psihiatrie.
Autorul urmează sa fie prezentat Parchetului în vederea reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu sub formă calificată, lovire şi alte violente, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

RADARE 22.09.2012

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti

One Response to VIDEO: În accidentul de ieri din zona Dana 1, o femeie a fost rănită grav şi alţi patru copii au fost răniţi uşor

  1. Pingback: VIDEO: Accident cu patru copii răniţi pe strada Avântului, lângă Pensiunea Dana 1 - Vrancea Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.