Hotnews.ro: “Cum a făcut du-te-vino deputatul PPDD Neagu Murgu cu dezertarea la UNPR”.

Jenică Bordeanu, Neagu Murgu şi Aurel Bâcu

Neagu Murgu (foto centru)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat vineri ca deputatul PP-DD Murgu Neagu s-a inscris in UNPR si va activa in grupul PSD de la Camera. Anuntul vine dupa ce Murgu negase vehement intr-o declaratie publica in urma cu trei zile ca ar fi parasit PP-DD-ul. Vehementa lui Murgu Neagu a fost cauzata de un comunicat de presa al UNPR, in care anunta ca Neagu s-a inscris in partidul lui Gabriel Oprea. Intre timp, Neagu a revenit la sentimente mai bune fata de UNPR, iar oficializarea dezertarii a fost facuta chiar in plenul Camerei Deputatilor. Motivul dezertarii? Interesul national .

Pe 17 decembrie, intr-un comunicat de presa, UNPR anunta ca deputatul PP-DD de Marasesti, Neagu Murgu, s-ar fi inscris in UNPR.

Deputatul Neagu Murgu s-a inscris marti, 17 decembrie 2013, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene UNPR Vrancea” , se arata in comunicatul de presa remis Hotnews.ro
La cateva ore dupa comunicatul UNPR, deputatul Neagu Murgu nega dezertarea si sustinea ca este in continuare membru PP-DD.

Avand in vedere comunicatul de presa remis de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, aducem la cunostinta opiniei publice faptul ca in acest moment deputatul Murgu Neagu este in continuare presedintele PP-DD Organizatia Judeteana Vrancea “, potrivit unui comunicat de presa semnat de acesta.

Contactat la acel moment de Hotnews.ro, Neagu a declarat pentru Hotnews.ro ca nu s-a inscris in UNPR. “Au existat discutii in acest sens, insa am decis sa raman in partidul pe listele caruia am participat la alegerile parlamentare”, a explicat Neagu .

La trei zile diferenta, pe 20 decembrie, presedintele Camerei Deputatilor oficializeaza plecarea acestuia si inscrierea in UNPR, anuntand inscrierea in UNPR a lui Murgu Neagu.

Totodata, UNPR confirma informatia printr- un comunicat de presa la care ataseaza si o declaratie a deputatului Neagu.

Deputatul s-a inscris marti, 17 decembrie 2013, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene UNPR Vrancea.(…) In cadrul unei intalniri informale cu conducerea UNPR, deputatul a aratat ca s-a alaturat unei echipe politice ale carei idealuri le impartaseste. Avem aceleasi credinte si aceleasi idealuri. Sunt, de acum, intr-o echipa care a dovedit ca este dedicata oamenilor si interesului national si voi pune umarul alaturi de noii mei colegi la implementarea programelor politice construite in sprijinul populatiei. Imi pun toata pregatirea, toata experienta si toata priceperea in slujba alegatorilor mei, de aceasta data din pozitia de membru al unei echipe puternice, echipa UNPR”, a subliniat deputatul Neagu Murgu.

Contactat de reporterul Hotnews.ro pentru a afla de ce s-a razgindit, Murgu Neagu s-a eschivat, declarand ca “nu poate vorbi in acest moment”, iar ulterior nu a mai raspuns la telefon.

Neagu Murgu a fost ales deputat in colegiul uninominal 5 din circumscriptia electorala nr. 41 Vrancea, din partea PP-DD. Deputatul UNPR a absolvit Institutul Militar de Ofiteri Activi de Aviatie, ca subinginer transporturi auto si transporturi aeriene.

Anterior alegerii sale in Parlamentul Romaniei, a detinut functia de consilier judetean in Consiliul Judetean Vrancea. Neagu Murgu este vicepresedinte al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor si membru al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.

De asemenea, deputatul este membru al Comitetului Director al Grupului Roman al Uniunii Interparlamentare.

Articol preluat de pe www.hotnews.ro

One Response to Hotnews.ro: “Cum a făcut du-te-vino deputatul PPDD Neagu Murgu cu dezertarea la UNPR”.

  1. danb 20/12/2013 at 20:18

    Hai sa spun ca tango-ul asta il inteleg cumva, omul a profitat de Dan Diaconescu sa ajunga deputat dupa care a facut ceva pe el si s-a dus la Oprea pentru un ciolan mai consistent. Acum pana n-a fost sigur pe ciolanul lui Oprea o facea pe eroul din transee. Comportamentul asta a fost descris foarte exact de omul de stiinta rus Pavlov, cand ii arati unui caine un ciolan incepe sa saliveze. Ce inca nu m-am lamurit eu este daca domnul Neagu Murgu pe langa comportamentul asta de javra nehalita mai are si vreo urma de umanitate, coloana vertebrala, principii, etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.