Grupul Carrefour lansează oficial în România magazinul său online pentru produse alimentare și de larg consum: www.carrefour-online.ro

Carrefour a lansat primul în România un site de cumpărături online cu livrare la domiciliu pe partea de produse alimentare și de larg consum, magazin anunțat oficial astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Platforma online este un serviciu adus clienților noștri, ajutând astfel la economia de timp pentru cei care au nevoie. Acest nou serviciu se integrează foarte bine în misiunea noastră: „Carrefour, pentru o viață mai bună!”.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

„Platforma de comerț online cuprinde în acest moment aproximativ 10.000 de produse, cu 3.000 mai multe decât la lansarea sa în urmă cu 3 luni. Lucrăm în mod continuu la extinderea gamei de produse puse la dispoziția clienților noștri.” a afirmat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.
Carrefour Online este un proiect de mare anvergură care a antrenat echipe din arii diferite de specializare, timp de un an și jumătate.

În urma plasării unei comenzi online, o echipă de profesioniști face selecția produselor din magazin, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu: prospețimea și integritatea produselor proaspete, termenele de valabilitate cât mai extinse și ambalarea specifică diferitelor tipuri de produse.

Platforma online este construită pe o bază de date de dimensiuni impresionante, fără precedent în România pentru acest tip de magazin, baza de date care conține poze cu produse, ingrediente, sfaturi de utilizare și de depozitare, indicații specifice de pe ambalaje, caracteristici nutriționale și alte informații legate de locul de proveniență sau de tipul de produs – bio, dietetic, etc.

Dezvoltarea magazinului online cu transport la domiciliu este un serviciu de calitate, prompt și bine securizat, construit cu unicul scop de a oferi clienților noștri o viață mai bună.

Despre Carrefour
Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 121 magazine dintre care: 24 de hipermarket-uri „Carrefour”, 69 de supermarket-uri „Market”, 28 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Comunicat primit de  la Carrefour

2 Responses to Grupul Carrefour lansează oficial în România magazinul său online pentru produse alimentare și de larg consum: www.carrefour-online.ro

  1. danb 27/07/2013 at 23:25

    Am sa comand si eu o rosie. Sa vad daca mi-o aduc si la ce pret. 🙂

    Răspunde
  2. danb 28/07/2013 at 03:46

    Da, cum ziceam am incercat sa comand o rosie dar pana la urma cum nu vindeau rosii la bucata m-am oprit la o sticla de apa. Concluzia este ca SITE-UL NU MERGE. Poti alege localitatea de livrare doar Bucuresti si imprejurimi dar nu poti adauga o adresa de livrare. Deci cumva iti lasa comanda in mijlocul localitatii. Ar fi interesant de vazut cum ar putea functiona si in Focsani de exemplu dar daca ei se angajeaza sa-mi aduca mie o sticla de apa la pretul de magazin le garantez falimentul cu o probabilitate de 100%.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE