GIRATORIU spre GOLEȘTI! Consilierii PNL au depus un proiect la Primărie, privind realizarea unui sens giratoriu la intrarea în Focșani

Consilierii Partidului Național Liberal au depus un proiect pentru realizarea unui sens giratoriu la intrarea în Focșani, dinspre Golești, loc în care se produc extrem de multe accidente de circulație.
Șoseaua de centură a municipiului Focșani a fost transferată în administrarea municipalității focșănene, Primăria fiind cea care poate derula investiții pe DN 2 – E 85, în zona care aparține acum de administrația locală.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, consilierii liberali au mai depus un proiect privind realizarea unui sens giratoriu la intersecția de la Praktiker, tot pe centura Focșaniului.

Primarul Misăilă tot găsește scuze ca să nu bage proiectele PNL pe ordinea de zi. Îl atenționăm că dacă moare cineva într-un accident de circulație în zonele respective poate fi considerat direct responsabil că nu a luat măsuri. Să nu se joace cu focul”, a precizat Nicu Tănase (foto), liderul consilierilor PNL din CL Focșani. (Leo MUNTEANU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE