GEST MITOCĂNESC: Misăilă, atitudine miștocară, a la Oprișan, față de adversarii săi politici

Cristi Misăilă (stânga)

Candidatul PSD la Primăria Focșani, Cristi Misăilă, cel care a obținut doar 11.775 de voturi din 79.241 persoane cu drept de vot aflate pe lista electorală permanentă, s-a comportat astăzi oribil la evenimentele prilejuite de Ziua Drapelului.

În momentul în care delegația consilierilor județeni PNL a ajuns în fața intrării în Prefectură, Misăilă a început să vorbească la mișto cu adversarii săi politici: ”Hai pa. La revedere. Drum bun!”, le-a spus Misăilă, refuzând să răspundă politicos la salut și refuzând să dea mâna cu liberalii.

Deși nu a fost încă validat ca primar al Focșanilor, Misăilă are deja apucături șmecherești și umblă cu nasul pe sus. În loc să adopte o atitudine echilibrată, civilizată și să dea eventuale replici în materie de politică, Misăilă calcă pe urmele lui Oprișan în materie de miștocăreală, ba chiar îl și depășește pe alocuri.

Candidatura lui Misăilă la Primăria Focșani a fost contestată de liberali după ce aproximativ 800 de semnături din 1066 erau invalide ca formă. Pentru astfel de deficiențe, la București s-au respins candidaturi, însă la Focșani Misăilă a beneficiat de decizii favorabile ale instanțelor.

În campania electorală Misăilă era numai un zâmbet și vorbea extrem de politicos inclusiv cu adversarii săi politici. Acum s-a văzut primaru (nevalidat încă) și are alte apucături. Misăilă uită că în viață va culege fix ce va semăna! (Ciprian B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE