Gândul.info: “Andrei Plăcintă a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare”

Andrei Plăcintă

Andrei Plăcintă, fiul senatorului Sorina Plăcintă, a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB), vineri, la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul de tâlhărie, tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri, decizia instanţei nefiind definitivă.

Pedeapsa de şase ani de închisoare cu executare a fost dictată pentru tentativă de omor.

Instanţa a mai decis, în cazul lui Andrei Plăcintă, o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi l-a achitat pe acesta pentru fapta de tâlhărie, pe motiv că lipseşte unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii.

Totodată, prin decizia CAB, lui Andrei Plăcintă i-au fost ridicate o serie de drepturi civile, printre care şi acela de a nu da examen pentru obţinerea permisului auto şi de a nu conduce vreun vehicul timp de trei ani după executarea pedepsei principale.

Decizia CAB poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

CAB a dezbătut, vineri, apelurile procurorilor şi apărării, în dosarul de tâlhărie, tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri în care fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare.

Mai multe detalii găsiţi AICI!

2 Responses to Gândul.info: “Andrei Plăcintă a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare”

  1. Ulise Grosu 07/07/2012 at 09:17

    Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, eu cred ca Andrei Placinta a fost provocat in data de 06.12.2010, iar la mijloc a fost o reglare de conturi politice. Gafele politice facute de senatoarea Sorina Placinta in ultimul timp sau razbunat pe Andrei Placinta, care in opinia mea a primit o pedeapsa exagerat de mare. Oricum, d-na Sorina Placinta ar trebui sa fie multumita, deoarece daca atunci cand Andrei Placinta a iesit din arest, sotul Domniei Sale s-a imolnavit de inima, acum pedeapsa primita de Andrei Placinta, va avea ca efect pentru sotul Domniei Sale, cresterea unui noi inimi

    Răspunde
  2. Un cititor 08/07/2012 at 14:23

    ulise, schimba-ti prenumele, pentru ca il faci de ras pe grecul din antichitate …si poate iti schimbi si domiciliul, ca ne faci de ras pe toti vrancenii cu aberatiile pe care le postezi !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.