GAL Ținutul Viei și Vinului Vrancea: ANUNȚ LANSARE SESIUNE CERERI DE PROIECTE MĂSURA M6/6B

GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ (GAL) ȚINUTUL VIEI ȘI VINULUI VRANCEA
ANUNȚ LANSARE SESIUNE CERERI DE PROIECTE
MĂSURA M6/6B –
” Integrarea minorităților locale”

Data lansării apelului de selecție: 31 august 2017
Data limită de depunere a proiectelor: Sesiunea este deschisă în perioada 31 august 2017 – 29 septembrie 2017. Data limită de depunere a proiectelor este 29 septembrie 2017, ora 12.00.
Fondurile disponibile: Fondurile totale disponibile alocate în această sesiune sunt în valoare de 60.000 Euro.
Sprijinul public nerambursabil acordat în cadrul acestei submăsuri va fi 100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele de utilitate publică, astfel:
* pentru operațiunile generatoare de venit: până la 90%;
* pentru operațiunile generatoare de venit cu utilitate publică – până la 100%;
* pentru operațiunile negeneratoare de venit: până la 100%.

Valoarea eligibilă aferentă unui proiect poate fi cuprinsă între 5.000 și 60.000 de euro (sumă

nerambursabilă).
Locul si intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul GAL Ținutul Viei și Vinului Vrancea, comuna Cîmpineanca, Str. Fîntînelor nr.16 , zilnic de luni până vineri, intre orele 10.00-15.00.

Tipuri de beneficiari eligibili: Prin această măsură se vor finanţa proiectele de investiţii si servicii de pe teritoriul GAL, propuse în urma acţiunilor de consultare/animare realizate pentru elaborarea SDL:
* investiții în dotarea si echiparea centrelor sociale, inclusiv investiții în domeniul energiei provenite din surse regenerabile și al economisirii energiei;
* investiții orientate spre transferul activităților și transformarea clădirilor sau a altor instalații aflate în interiorul sau în apropierea așezărilor rurale, în scopul îmbunătățirii calității vieții sau al creșterii performanței de mediu a așezării respective, pentru dezvoltarea serviciilor sociale;
* proiecte culturale pentru păstrarea, dezvoltarea și promovarea patrimoniului cultural al minorității rome prin dotări specifice pentru facilitarea organizării/participării la festivaluri/concursuri/spectacole la nivel de teritoriu în vederea valorificării contribuției muzicale a lăutarilor și muzicanților romi și/sau a dansurilor și portului tradițional la păstrarea identității culturale.

Date de contact și informații: Informații detaliate cu privire la accesarea și derularea Măsurii M5/6B sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent măsurii elaborat de către GAL, ghid disponibil pe pagina de internet www.tinutulvieisivinului.ro Informații suplimentare pot fi obținute și de la sediul GAL din comuna Cîmpineanca, Str. Fîntînelor nr.16, zilnic între orele 10.00-15.00, precum și la telefon 0337-408.504.

Reprezentant legal al Asociației Grupul de Acțiune Locală (GAL) Ținutul Viei și Vinului Vrancea
COCUZ MANUEL BOGDAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.