GAL Siretul Verde – Apel de selecție Măsura 5/6A ”Investiții în activități non-agricole”

APEL DE SELECȚIE
– versiune simplificată-

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M 5/6A – 1/2017

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ SIRETUL VERDE anunță lansarea, în perioada 29 septembrie 2017 –29 decembrie 2017, a sesiunii numărul 1 de cereri de proiecte pentru Măsura M5/6A ” Investiții în activități non-agricole”.

Data lansării apelului de selecție: 29.09.2017

Măsura lansată prin apelul de selecție: M5/6A ” Investiții în activități non-agricole”.

Beneficiari eligibili:

• Fermieri sau membrii unei gospodarii agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul LEADER pentru prima dată. (start-ups). Persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile;

• Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul LEADER, care își propun activități non-agricole, pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin (start-ups);

• Micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-ups)

• Micro-întreprinderi și întreprinderi non-agricole mici existente și nou înființate din spațiul LEADER;

• Fermieri sau membrii unor gospodării agricole care își diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activități non-agricole în spatiul LEADER în cadrul întreprinderii deja existente încadrabile în categoria microîntreprinderi și întreprinderi mici, cu excepția persoanelor fizice neautorizate.

• Întreprinderi sociale

• Cooperative

Fonduri disponibile și suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect:

Fondul total disponibil pe M5/6Aeste de 192.249 euro

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect este de 192.249 euro.

Data limită de depunere a proiectelor: 29 decembrie 2017

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociației GAL Siretul Verde din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea, de luni vineri , în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii M5/6A “Investiții în activități non-agricole” sunt cuprinse în Ghidul solicitantului, disponibil pe site-ul GAL, www.siretulverde.ro.

Date de contact pentru informații suplimentare: Tel/fax: 0237/702 100, Tel: 0736 618 242, e-mail: gal@siretulverde.ro, www.siretulverde.ro.

Varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferent măsurii M5/6A poate fi consultată/ridicată de la sediul asociației din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea.

ASOCIAȚIA GAL SIRETUL VERDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.